Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Smanjuje se broj modela u Velikoj Britaniji

Renault

Smanjuje se broj modela u Velikoj Britaniji

S obzirom na ne baš zavidne rezultate postignute u decembru u Velikoj Britaniji, Renault se odlučio za smanjivanje broja modela na tom tržištu

Nagađalo se da će Renault u Velikoj Britaniji smanjiti svoju gamu vozila, zbog neprihvatljivih rezultata postignutih u decembru prošle godine. Sada je to i oficijelno, Renault porodica na Otoku je desetkovana.  U Velikoj Britaniji Renault neće više prodavati Modus mali MPV,  Kangoo u putničkoj i komercijalnoj izvedbi, Wind roadster,Lagunu i Espace MPV.

 

Pored ovih modela iz ponude su isključene sve Gordini varijante, dok je Twingo Renaultsport 133 serija smanjena samo na jednu verziju.  Pa šta ostaje kupcima u Velikoj Britaniji ? Od 1. februara Renault će na Otoku prodavati sedam modela: osvježeni Twingo, Clio supermini i Sport Tourer, Megane u Hatch, Coupe, Sport Tourer  CC izvedbi, Scenic i Grand Scenic MPV, Traffic Van i  RenaultSport izvedbe. Iz Renaulta su saopštili da će ovoj gami, kasnije tokom ove godine dodati još neka svoja električna vozila kao što su Twizy i Fluence  EV. U drugoj polovini godine kompanija će početi raditi na aktivnostima uvođenja Dacia branda u Veliku Britaniju. 

Datum objave: 27/01/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook