Naslovna > Vijesti > Snažnija saradnja i viši nivo kvaliteta usluga

BMW Group i Tomić & Co

Snažnija saradnja i viši nivo kvaliteta usluga

BMW Group, vodeći proizvođač vozila u premium segmentu, jako je dobro pripremljen za buduće trendove mobilnosti, nove napredne i inovativne tehnologije i održivi razvoj. Zajedno sa Tomić & Co. d.o.o. osigurat će prvorazredno predstavljanje novih proizvoda i usluga koji će se pojaviti, biti uvedeni i predstavljeni na hrvatskom tržištu...

Budući da je Republika Hrvatska 01.07.2013. postala punopravnom članicom EU, time je u skladu poslovnoj politici koju BMW Group provodi širom svijeta, stvorena osnova za još snažnije poslovne veze između BMW Group i Tomić & Co. d.o.o., generalnog zastupnika za BMW i MINI vozila za Republiku Hrvatsku.

 

Smisao dodatnog osnaživanja poslovne ssradnje nalazi se u nastojanju da se u svakom segmentu poslovanja kupcima BMW i MINI vozila osigura još bolja i kvalitetnija potpora, te da se potencijalnim kupcima ponudi još veći izbor mogućnosti.

 

BMW Group, vodeći proizvođač vozila u premium segmentu, jako je dobro pripremljen za buduće trendove mobilnosti, nove napredne i inovativne tehnologije i održivi razvoj. Zajedno sa Tomić & Co. d.o.o. osiguraće prvorazredno predstavljanje novih proizvoda i usluga koji će se pojaviti, biti uvedeni i predstavljeni na hrvatskom tržištu. Zadovoljstvo kupaca uvijek je u središtu zanimanja poduzeća te će ono i nadalje ostati posvećeno ključnim vrijednostima BMW i MINI marke, kako bi bilo u stanju osigurati kupcima u svakom segmentu svojih aktivnosti čisto zadovoljstvo u vožnji, vrhunsku sigurnost te prvoklasnu kvalitetu proizvoda i usluga u svakom segmentu svojih aktivnosti. 

 

Poduzeće Tomić & Co. d.o.o. osnovano je 1993, kao prvo zastupstvo jednog stranog proizvođača automobila u Republici Hrvatskoj. Prva poslovnica s izložbenim prostorom otvorena je u Zagrebu, a posao je potom proširen 1999. godine otvaranjem poslovnice u Puli. Tijekom 2002., Tomić & Co. postao je ekskluzivni zastupnik i uvoznik za marku MINI, novog člana BMW Group obitelji. Iste je godine poduzeće nastavilo dalje širiti svoje poslovanje otvaranjem poslovnica u Splitu i Rijeci. Daljni rast nastavljen je otvarenjem novog centra u Osijeku početkom 2012. godine. Uz uspješno zastupanje marki BMW i MINI u Republici Hrvatskoj, gospodin Franjo Tomić poslovno je prisutan od 2000. godine i u Bosni i Hercegovini s poduzećem Auto centar Tomić d.o.o., kao generalni zastupnik i uvoznik za BMW s poslovnicama otvorenim u Mostaru, Sarajevu i Banjaluci.

Datum objave: 03/07/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook