Naslovna > Vijesti > Sofisticiran i urban izgled

Subaru pripremio tri koncpeta za Tokyo

Sofisticiran i urban izgled

Kompanije Subaru odlučila je da na nadolazećem sajmu automobila u Tokyu predstavi čak tri nova koncepta…

Subaru je proteklih dana objavio teaster fotografije svog LEVORG koncepta, koji će službeno predstaviti na skorašnjem sajmu automobila u Tokyu uz još dva potpuno nova koncepta. Riječ je o sportskom toureru koji najavljuje serijski model, čiju premijeru možemo da očekujemo već iduće godine. Ime modela nastalo je sa spajanjem riječi legacy, revolution i touring. Automobil je opremljen novim 1.6 litarskim turbo motorom sa direktnim ubrizgavanjem goriva.

 

Svi posjetioci sajma autmobila u Tokyu moći će da vide i Cross Sport dizajnerski koncept, koji će predstavljati Subaruovu viziju SUV – a nove generacije. Kompaktno vozilo biće dugačko 4300 milimetara, te će raspolagati udobnom kabinom sa jednostavnim pristupom sjedištima. Ono što će još ovaj automobil da odlikuje, jeste izuzetno prostrani prtljažnik.

 

Sedmosjed Subaru Crossover 7 koncpet, takođe će imati svoju premijeru u Tokyu. Riječ je automobilu sofisticiranog izgleda, čija je unutrašnjost izuzetno prostrana, a sjedišta su opremljena vrhunskim, kožnim presvlakama. Putnička kabina biće uređena u elegantnom stilu.

 

Sva ova tri modela biće otkrivena 20. novembra ove godine, kada će pod svjetla reflektora i pred oči javnosti prvi put stupiti I VIZIV koncept, koji je predstavljen još početkom godine u Genevi. 

Datum objave: 30/10/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook