Naslovna > Vijesti > Specijalni trojac za Ujedinjene Arapske Emirate

Mansory Tuning

Specijalni trojac za Ujedinjene Arapske Emirate

Poznata tjuning kuća iz Njemačke je posebno za tržište države iz Persijskog zaliva obradila tri luksuzna modela, koji su postali još luksuzniji...

Najimućnija klasa stanovništva u zemlji bogatoj naftom sklona je da svoj novac troši bez oklijevanja na najluksuznije automobile. Ovaj trend prepoznat je i u Mansoriju pa je nedavno u Dubaiju otvoren prvi samostalni izložbeni centar, u kojem će zainteresovani kupci imati priliku da se upoznaju sa ponudom tjuning kuće. Kako bi obliježili početak rada salona, u Mansoriju su predstavili posebno izdanje pod nazivom „Special UAE“, koje obuhvata preradu tri modela Rolls-Royce Cullinam, Lamborghini Urus  i Mercedes-AMG G-Klasa. Ovi modeli biće izloženi u novom salonu, uz ostale automobile, kao i druge proizvode koji će biti u prodaji, poput raznih stilskih dijelova za automobile itd.

 

 

 

 

 

 

Modeli iz ove ponude dolaze sa istim stilom obrade, koji podrazumijeva spolja dvobojnu kombinaciju, tamno sive ili ljubičaste podloge sa crnim detaljima naprijed i kompletnom crnom pozadinom automobila. Takođe korišteno je dosta materijala od karbonskih vlakana prilikom izrade brojnih detalja, kako spolja tako i u unutrašnjosti. Dodani su i veći naplaci kao i specijalne oznake koje nose oblik države za čije tržište su modeli i namjenjeni. Iste oznake nalaze se i u kabinama, gdje su još dodane i posebne presvlake, kao i brojni drugi detalji izrađeni od karbonskih vlakana. Takođe pogonski sklopovi će prema željama kupaca moći biti dodatno ojačani, sa još vise konjskih snaga i većim obrtnim momentom. Za sada nije poznato koliko će svaki model dobiti prerađenih vozila u ovoj ponudi, niti je poznat cjenovnik.

Datum objave: 29/12/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook