Naslovna > Vijesti > Spoj svjetskog kvaliteta i domaće stručnosti

Kamer Commerce

Spoj svjetskog kvaliteta i domaće stručnosti

Dvadeset godina duga saradnja njemačkog Kärchera i Kamer Commerce d.o.o. rezultirala je otvaranjem prvog Kärcher Centra u BiH, ali i brojnim pogodnostima u kojima danas uživaju bh. kupci

Čistoća je pola zdravlja. Ovako bi mogao da glasi moto čuvenog njemačkog proizvođača visokotlačnih perača, uređaja za usisavanje, dubinsko pranje, poliranje, unutarnja i vanjska čišćenja u industriji i kućanstvu, te vrhunskih sredstava za čišćenje svjetski poznatog - Kärchera. Renomirani njemački proizvođač je od svog osnivanja 1935. godine do danas zahvaljujući konstantnom ulaganju u razvoj i inovacije u predmetnoj oblasti izrastao u europskog lidera. Podsjećamo da od 1997. godine kao Ovlašteni uvoznik, distributer i serviser uređaja ove renomirane njemačke tvrtke na bh. tržištu djeluje poduzeće Kamer Commerce d.o.o. Sarajevo. U njegovom sastavu radi veliki broj stručno osposobljenih radnika i profesionalaca, koji posjeduju dugogodišnje iskustvo u prodaji, servisiranju i održavanju Kärcher mašina i uređaja. Sjedište poduzeća se od 2009. godine nalazi u Vogošći, u novoizgrađenom objektu u čijem sastavu su danas prodavnica, te servis sa skladištem uređaja i rezervnih dijelova. Zahvaljujući konstantnom unapređivanju poslovanja Kamer Commerce d.o.o. Sarajevo je od 2015. godine službeno postao prvi Kärcher Centar u BiH.

 

- Kao službeni Kärcher Centar našim klijentima smo u mogućnosti ponuditi široku paletu profesionalnih i hobi Kärcher proizvoda, te značajnije pogodnosti pri kupnji istih. Danas uspješno poslujemo na području cijele BiH, a zahvaljujući mobilnom servisu naše usluge činimo još dostupnijim. Kod manjih servisnih intervencija i prodaje manjeg obima primamo i šaljemo mašine putem dostavnih službi, odnosno zahvaljujući odličnoj suradnji sa centralom u Austriji u mogućnosti smo nabaviti svaki rezervni dio u roku od pet do sedam dana – kaže Damir Goković iz Kärcher Centra Kamer Commerce d.o.o. Sarajevo. On dodaje da je u poslovanju Kärcher Centra poseban naglasak stavljen na profesionalni program njemačkog proizvođača koji je između ostalog namijenjen: industriji, komunalnim službama, graditeljstvu, prehrambenoj industriji, trgovinama na malo, hotelijerstvu, zdravstvu, automobilskoj industriji, poljoprivredi, prijevozništvu, te svakodnevnom i čišćenju zgrada.


 

Datum objave: 20/12/2017
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook