Naslovna > Vijesti > Sportista u odjelu

Ograničena edicija modela Lotus Exige LF1

Sportista u odjelu

Automobil je karakterističan po svom crno – zlatom eksterijeru sa crvenim ukrasima...

Kompanija Lotus predstavila je ograničenu ediciju Exige LF1 modela. Riječ je o modelu koji je baziran na Exige S, pri čemu specijalnu ediciju karakteriše upečatljivi crni i zlatni eksterijer sa crvenim ukrasima, te specijalnim oznakama.

 

Automobil je takođe opremljen točkovima u zlatnoj boji kao i Race Pack paketom, koji uključuje sistem za dinamičko upravljanje performansama, kočnice visokih performansi kao i Pirelli P-ZeroTrofeo pneumatike. Crno - zlatna tema nastavlja se i u putničkoj kabini,  gdje je vozilo dobilo dvobojna kožno/ štofana sedišta.

 

 

 

 

 

 

 

Vozilo u kabini poseduje i klima uređaj. Pogon ovog modela je obezbjeđen superpunjenim 3.5L V6 motorom koji razvija 350ks snage i 400Nm obrtnog momenta. On omogućava vozilu da ubrza od 0 do 100km/h za 4.0 sekunde pre nego što dostigne maksimalnu brzinu od 274km/h.

 

Kupci ovog modela takođe dobijaju „Exige LF1 Membership“ koje uključuje turu po fabrici Lotus Cars kao i turu po sedištu Lotus F1 tima. Proizvodnja ovog modela će biti ograničena na 81 jedinicu pri čemu će model biti dostupan na svim tržištima osim na tržištu SAD.

 

Datum objave: 10/06/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook