Naslovna > Vijesti > STARline U SUBOTU PREDSTAVIO MERCEDES- BENZ MODELE
FOTO GALERIJA (14)

Ovlašteni Mercedes-Benz partner za Bosnu i Hercegovinu

STARline U SUBOTU PREDSTAVIO MERCEDES- BENZ MODELE

Kompanija STARline d.o.o. ovlašteni Mercedes – Benz partner za Bosnu i Hercegovinu, u subotu 02. jula, 2016. je ispred sarajevske Katedrale održao promociju vozila Mercedes-Benz.

Svi zainteresirani imatli su priliku na licu mjesta se uvjeriti se u udobnost i performanse izloženih vozila E-klase, GLC-klase, C-klase i C Coupe – klase a iz komercijalnog programa Mercedes-Benz VITO, te se informirati o najaktuelnijoj ponudi i novitetima kada su u pitanju ova vozila. Posebno zanimljive informacije STARline je pripremio o uslovima kupovine pomenutih modela i kapacitetima ovlaštenog servisa za sva Mercedes-Benz vozila.
Na ovaj način građanima se želi približiti djelovanje i specijalna ponuda STARlinea te pružiti
prilika da iz prve ruke saznaju zašto je Mercedes-Benz u kategoriji premium brenda u automobilskoj industriji.
“STARline se želi približiti postojećim i potencijalnim klijentima i predstaviti im najjednostavniji put do popularne «zvijezde», te upoznati sa prednostima ovlaštenog servisa koji ima sve potrebne kapacitete da na najbolji način brine o vašem Mercedes-Benz vozilu», ističu u STARlineu.

Napomenuli bi da smo spremili i posebnu akciju, da donosioc letka koji se bude dijelio za vrijeme trajanja promocije, ostvaruje pogodnost i popust od 20% na punjenje klime kao i besplatan pregled vozila u 20 kontrolnih tačaka.

 


STARline je u prilici da brže i pouzdanije isporučuje najnovija vozila marke Mercedes-Benz, a postojećim vlasnicima omogućava postprodajnu podršku kroz ovlašteni servis opremljen najsavremenijom opremom u kojem radi stručno i od Mercedesa certificirano osoblje. Također, STARline ima i riješeno pitanje redovnog snabdijevanja originalnim rezervnim dijelovima.

 


«Subotnjom promocijom Mercedes-Benz vozila želimo unaprijediti našu komunikaciju sa svim zainteresiranim kupcima i omogućiti svima koji nas posjete ispred Katedrale jedinstveno Mercedes iskustvo. Svi su pozvani!», poručili su iz STARlinea. Promocija je trajala do kasnih večernjih sati jer je interes građana bio iznad svih očekivanja.

Datum objave: 03/07/2016
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook