Naslovna > Automobili > Jeep > Wrangler > Stigao Wrangler Moab

Jeep

Stigao Wrangler Moab

Ispod poklopca motora krije se V6 agregat zapremine 3,6 litara koji razvija 285 ks i 352 Nm obrtnog momenta, a povezan je sa standardnim automatskim osmostepenim mjenjačem...

Kompanija Jeep zvanično je predstavila specijalno izdanje nove generacije modela Wrangler koje sada nosi naziv Moab Edition. Riječ je o terencu koji je baziran na Sahara verziji modela Wrangler, a opremljen je za off-road vožnju. Wrangler Moab posjeduje naplatke veličine 17 inča oko kojih se nalaze pneumatici veličine 32 inča koji su namenjeni vožnji po nepristupačnom terenu, a kao takav izgleda agresivnije od modela Sahara na kojem je i bazian. Od noviteta koji mu daje poseban izgled posjeduje LED farove i zadnje svetlosne jedinice, kao i vitlo i tvrdi krov u boji karoserije. Kao opcija su dostupni i "Dual Top Group" i "Sky One-Touch" krovovi. Bez dodatnih troškova kupci ovog modela mogu, ako to žele, dobiti i pragove kakvi se nalaze na Sahara verziji modela Wrangler. Wrangelr Moab će se prodavati u devet različitih boja, među kojima su: Granite Crystal, Billet Silver, Punk’n Metallic, Mojito!, Black, Bright White, Sting Gray, Ocean Blue Metallic i Firecracker Red.

 

 

Kada je riječ o unutrašnjem izgledu, Moab je opremljen kožnom presvlakom na sjedištima i kontrolnoj tabli sa šavovima u boji, Uconnect infotejnment sistemom sa ekranom veličine 8,4 inča i navigacijom i Alpine ozvučenjem, a dostupni su i bezbednosni sistemi kao što je nadgledanje mrtvih uglova, asistencija pri parkiranju i slično. Za nešto skuplje verzije modela Moab, kupci dobijaju prednja sedišta i upravljač sa grijačem, i kuku za vuču. Ispod poklopca motora krije se V6 agregat zapremine 3,6 litara koji razvija 285 ks i 352 Nm obrtnog momenta, a povezan je sa standardnim automatskim osmostepenim mjenjačem. Cijena ovog modela još uvijek nije poznata. 

Datum objave: 29/08/2018
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook