Naslovna > Vijesti > Stiže nam Citroenov crossover sa DS oznakama

Ipak u Evropi

Stiže nam Citroenov crossover sa DS oznakama

Model zasnovan na platformi aktualnog DS5 naziv Wild Rubis najvjerojatnije će zamijeniti onim DSX7 imenom koje se već neko vrijeme vezuje uz njega….

Citroënov koncep Wild Rubis uskoro postaje proizvodni primjerak luksuznog crossovera s kojim se brand iz Pariza prvotno planirao nositi samo s konkurencijom u Kini. Nakon premijere u Šangaju i izuzetno pozitivnih reakcija koje su krenule dolaziti sa svih strana svijeta Francuzi su odlučili još jednom razmotriti svoju raniju odluku i ovaj plug-in hibridni primjerak lansirati i na Starom kontinentu.

 

Studija luksuznog crossovera koji će se u Kini nositi s konkurencijom s Audijevim, BMW-ovim i Mercedesovim oznakama lako bi mogla u prodaju i u Europi. Naime, postoji velika mogućnost da se DSX7 pojavi u Europi.

 

Model zasnovan na platformi aktelnog DS5 naziv Wild Rubis najvjerojatnije će zamijeniti onim DSX7 imenom koje se već neko vrijeme vezuje uz njega. Novi crossover DS obitelji nije jedini novitet koji će se skoro pojaviti s ovom oznakom. Prije njega Citroën će još predstaviti omanju limuzinu, a u planu je dolazak i konkurenta BMW-ovoj seriji 5 koji bi se na tržištu trebao pojaviti nakon 2014. godine

Datum objave: 28/07/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook