Naslovna > Automobili > Dacia > Duster > Stiže nam Duster Detour koncpet

Sajam automobila u Južnoj Africi

Stiže nam Duster Detour koncpet

Nedavno osvježena Dacia Duster postala je podloga za koncpet Duster Detour, koji će svoju premijeru imati na samju auotmobila u Johannesburgu...
> Nedavno osvježeni Dacia Duster, koji je svoju javnu premijeru imao na sajmu automobila u Frankfurtu. Upravo ovaj model postlužio je kao odlična podloga i priprema za koncpet Duster Detroit, koji će Dacia da prezentuje na nadolazećem sajmu automobila u Južnoj Africi, tačnije u Johannesburgu. 
 
 
O ovom konceptu trenutno ne postoje validni podaci, ali tu su zato teaster studije, koje nam oktrivaju kako je Duster Detour „obučen“ u kombinaciju žutog laka i mat sive boje. Pored toga, opremljen je crnim, upečatljivim, masivnim aluminijumskim naplacima, koji su naglašeni sa narandžastom linijom.
 
 
Čini nam se kako je Dacia malo izmijenila prednji kraj Dustera, tako što je pomaknula sjvetla za maglu odmah ispod prenje maske. Uz sve to, tu su nova, zadnja svjetla, koja su u modernoj LED tehnologiji. S obzirom da je riječ o koncpetnom automobilu, možemo da očekujemo i unutrašnjost koja će biti ponovo urađena i uređena. 
 
Datum objave: 10/10/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook