Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Stvarajte sa samopouzdanjem

Canva

Stvarajte sa samopouzdanjem

Korisnici bilo da prvi put uređuju fotografije i videozapise ili su već iskusni u tome, treba da pristupe stvaranju sa samopouzdanjem, bez uhodavanja...

Savjet je da se započne punom parom uz vlastite slike i videozapise ili uz istraživanje Canva bogate biblioteke sadržaja i alata za uređivanje. Kako god željeli da izgleda sljedeća objava na društvenoj mreži, može se jednostavno dizajnirati u Canvi, uz par lakih savjeta. Savjet br. 1: Prenošenje vlastitih medijskih zapisa: Početak punom parom uz vlastite fotografije i videozapise uz mogućnost do 5 GB prostora za pohranu. Savjet br. 2: Dodavanje prjelaza, animacija i elemenata: Davanje života svojim dizajnima i izražavanje jedinstvenog stila. Odabiranje efekata za fotografije i videozapise te dodavanje grafičkih elemenata. Savjet br. 3: Otključavanje alata za uklanjanje pozadine: Isticanje se u odnosu na konkurenciju i neka portret, proizvod ili selfie plijeni pažnju. Nadogradnja na Canva Pro kako bi ga iskušali.

 

 

 

 

 

 

Savjet 4:: Preuzimanje mobilne aplikacije: Kako bi se inspiracija uvijek dočekala spremno. Preuzimanje aplikacije kako bi sve što treba da se izrazi kreativnost bilo nadohvat ruke. Savjet br. 5: Upotreba filtera, efekata i prilagođavanje: Preuzimanje kontrole nad svojim fotografijama.  Najmoderniji izgledi uz filtere i efekte ili savršen spoj uz prilagodbe. Savjet br. 6: Isprobavanje  automatskog fokusa: Neka se vaš motiv ističe. Trenutno dodavanje dubine  fotografijama, prilagođavanje fokusa i zamagljivanje pozadine ili prednjeg plana.
 

Datum objave: 31/01/2022
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook