Naslovna > Vijesti > Suzuki predstavio tri nova koncpeta

Premijera na sajmu automobila u Tokyu

Suzuki predstavio tri nova koncpeta

Sljedećeg mjeseca, na nadolazećem sajmu automobila u Tokyu, Suzuki će da predstavi tri nova koncepta...

Ovih dana, Suzuki je predstavio tri nova koncpeta, koja namjerava da izloži javnosti već idućeg mjeseca, na sajmu automobila u Tokyu. Posjetioci japanskog sajma, imaće priliku da vide tri interesantna i neobična automobila ove kompanije.

 

Prvi od njih je Crosshiker koncpet, koji će da predstavlja alternativu Regina koncpetu, koji je predstavljen još 2011. godine na isto mjestu, na istom događaju. Automobil je kompaktnih dimenzija, a težak je samo 810 kilograma. Opremljen je 1.0 litarskim trocilindarskim motorom.

 

Srebrni X – Lander koncpet koristiće Jimny platofrmu, te pogon na sva četiri točka. Ovaj automobil je opremljen 1.3 litarski motorom, koji je uparen sa novim automatskim ručnim mjenjačem. Naime, riječ je o hibridnom vozili koje koristi i elektromotore.

 

Treći model je narandžasti Hustler koncpet crossover, koji je smješten u mini segment. Riječ je o modelu koji je redizajniran za ljubitelje sporta I prirode. Suzuki planira da vozilo predstavi u obliku coupea, koji će takođe, prema njihovim riječima, biti prostran, udoban i praktičan. 

Datum objave: 30/10/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook