Naslovna > Vijesti > Test dani Brčko i Banja Luka

»Exper!ence Hyundai«

Test dani Brčko i Banja Luka

Pored testnih vožnji sa nekim od naših aktuelnih modela i30, ix35, Santa Fe i drugim, Hyundai je pripremio i prigodne poklone za zainteresovane...

Nakon Sarajeva i Doboja, testni dani će se održati u Brčkom i Banja Luci. Mjesto održavanja u Brčkom je prodajni centar Iskra, a već tradicionalno prodajni centar Autoplus Banja Luka  u saradnji sa Hyundai Auto BH testne dane organizira na platou tržnog centra Boska.

 

Testne vožnje će se održavati kako u Brčkom tako i Banjaluci svakim danom od 10 do 18 h.  Obzirom da ovakva  manifestacija već duže vrijeme nije se održala na području Brčkog, ali i  zbog iskazanog interesovanja za nove Hyundai modele odlučili smo da se testni  dani u Brčkom održe u dva termina, 19. i 20. septembra, četvrtak i petak.

 

Pored testnih vožnji sa nekim od naših aktuelnih modela i30, ix35, Santa Fe i drugim, Hyundai je pripremio i prigodne poklone  za zainteresirane. Posjetioci koji dođu sa svojim najmlađim članovima porodice neće ostati uskraćeni za zabavu i interesantni sadržaj sigurno i za njih smo također pripremili iznenađenja.

 

Hyundai je tokom testnih dana za sve one koji razmišljaju o kupovini vozila pripremio posebne uslove kupovine, kao i specijalne popuste. Također u toku je Hyundai akcija koja važi širom dilerske prodajne mreže »Imaš staro želiš, novo vozilo«.

 

Svi zainteresovani mogu zamjeniti svoje staro vozilo bilo koje marke,  gdje isto može  predstavljati učešće u kupovini novog vozila. Ukoliko procjenjena vrijednost vašeg starog vozila čini 50 %  novog  koje želite kupiti,  ono čini učešće u kupovini, a preostalih 50 % vrijednosti  počinjete otplaćivati nakon godinu dana.

 

Pridruži se Hyundai timu u Brčkom i Banja Luci te budi dio Exper!ence Hyundai testnih dana!

Datum objave: 19/09/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook