Naslovna > Vijesti > Test dani i u Banjaluci

»Exper!ence Hyundai«

Test dani i u Banjaluci

Svi zainteresovani mogli su da voze neke od Hyundaijevih aktuelnih modela, kao što su i30, ix35, Santa Fe i drugim…

Nakon Sarajeva i Doboja, Hyundai testni dani održani su danas i u Banjaluci, na platou ispred tržnog centra Boska. Hyundaijevi modeli i30, ix35, Santa Fe i drugi, okupili su mnoge zainteresovane građane Banjaluke, koji su razgledali automobile i vozili ih. 

 

Pored navedenih testnih vožnji sa nekim od aktuelnih modela, Hyundai je pripremio i prigodne poklone  za sve zainteresirane posjetioce, a ni oni najmlađi nisu ostsli uskraćeni za poklone i odličnu zabavu. 

 

Hyundai je tokom testnih dana za sve one koji razmišljaju o kupovini vozila pripremio posebne uslove kupovine, kao i specijalne popuste. Takođe, u toku je Hyundai akcija koja važi širom dilerske prodajne mreže »Imaš staro želiš, novo vozilo«.

 

Svi zainteresovani mogu zamjeniti svoje staro vozilo bilo koje marke,  gdje isto može  predstavljati učešće u kupovini novog vozila. Ukoliko procjenjena vrijednost vašeg starog vozila čini 50 %  novog  koje želite kupiti,  ono čini učešće u kupovini, a preostalih 50 % vrijednosti  počinjete otplaćivati nakon godinu dana.

 

 

 

Datum objave: 21/09/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook