Naslovna > Vijesti > Test Day u Doboju

Exper!ence Hyundai

Test Day u Doboju

Exper!ence Hyundai test day se seli u Doboj! Ispred prodajnog centra ovlaštenog dilera AC Ganjgo Ganjgo, 7.- i 8. septembra (petak i subota) održat će se još jedan Exper!ence Hyundai test day.

Nakon Banja Luke, Viteza, Sarajeva, ovaj put na red je došao i Doboj. Neki od modela koje ćete imati priliku testirati su novi i30 dizelska i benzinska varijanta (koji je po svemu sudeći trenutno Best Buy na našem tržištu), Veloster (jedinstveno vozilo, vozilo za one koji žele biti posebni), Elantra (limuzina sa ekonomičnom potrošnjom i privlačnim izgledom).

 

Pored toga svi koji se odluče za kupovinu nekog od vozila u toku su još uvijek super ljetne akcije, na velikom broju modela. Tako da je ovo  jedinstvena prilika da se spoji ugodno s korisnim, jer kako jednostavno doživjeti vozilo, i znati da li je to ono zaista što želite ukoliko ne testirate isto. Potrebno je samo posjetiti PC Ganjgo i izabrati vaše željeno vozilo za test. Predviđeno vrijeme za testne vožnje jeste od 11 do 18 sati. Poput svih ostalih Exper!ence Hyundai test day promocija,  ne sumnjamo da će isti privući pažnju građana Doboja i ispuniti očekivanja prvo naših interesanata, pa tek onda nas.  Nemojte propustiti priliku da doživite Hyundai i testirate neke od gore navedenih modela.

Datum objave: 06/09/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook