Naslovna > Vijesti > Tiësto predstavlja Citigo

Škoda

Tiësto predstavlja Citigo

Internacionalna mega zvijezda DJ i producent Tiësto će pomoći u predstavljanju i lansiranju novog malog gradskog automobila ŠKODA Citigo sa svojim ekskluzivnim muzičkim spotom i obradama istog koje su dostupne za preuzimanje sa interneta.

“What Can We Do (A Deeper Love)” najnovija numera ovog DJ-a se premijerno može pogledati na ŠKODA Facebook stranici (www.facebook.com/Skoda) počevši od 19-tog decembra 2011. Saradnja Škode sa Tiëstom kao jednog od najvećih DJ-va današnjice, ima svrhu da animira mlađu populaciju kao ciljnu grupu za novi model ŠKODA Citigo. Kao sedmi model u ŠKODA gami, brend se pozicionira u rastući segment supermini automobila po prvi put.

 

“Citigo predstavlja Škodin ulazak u novi segment gdje treba pridobiti nove kupce. Kako bi postigla ovo mi moramo pronaći nove kanale za komunikaciju. Upravo zbog toga, saradnja sa Tiëstom je savršena kombinacija,” rekao je  Jürgen Stackmann, ŠKODA član Uprave za prodaju i marketing, te dodao“Citigo je atraktivan , svjež mali automobil koji ispunjava najviše standarde za sigurnost i kvalitet. Ovo vozilo je u skladu sa vremenom i savršeno odgovara za Facebook generaciju, kojoj se direktno obraćamo kroz ovu saradnju”.Citigo je jedan od stubova ŠKODA razvojne strategije do 2018. godine, i po prvi put omogućuje brendu ulazak na tržište supermini automobila. Sa svojom dužinom od 3.56 metara, širinom od 1.64 metara, i visinom od 1.48 metar, jedan je od reprezativnih kompakt modela u klasi supermini vozila na tržištu. Nudi prostor za četiri osobe i prtljag. Pored verzije sa troja vrata, vozilo će biti dostupno i u verziji sa pet vrata.

Datum objave: 20/12/2011
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook