Naslovna > Vijesti > Tradicionalna pouzdanosti i kvalitetne usluge

Prvi BIHAMK SHOP u Bosni i Hercegovini

Tradicionalna pouzdanosti i kvalitetne usluge

U narednom periodu, BIHAMK će stvoriti uslove da BIHAMK SHOP-ovi budu otvoreni i u drugim većim gradskim centrima širom Bosne i Hercegovine...

Bosanskohercegovački auto-moto klub (BIHAMK) u svojoj sarajevskoj poslovnici, (Ul. Skenderija 5), početkom juna je otvorio prvi BIHAMK SHOP u Bosni i Hercegovini, u kojem će svi članovi BIHAMK-a, po najnižim cijenama moći kupovati razne proizvode iz programa auto-kozmetike, dodatne zimske i ljetne opreme za automobile, auto karte, turističke vodiče i sl. Na ovaj način BIHAMK dodatno širi bogatu ponudu usluga koji su dostupni članovima BIHAMK-a po posebnim, povlaštenim cijenama.

 

 

U narednom periodu, BIHAMK će stvoriti uslove da BIHAMK SHOP-ovi budu otvoreni i u drugim većim gradskim centrima širom Bosne i Hercegovine.

 

 

Osim tradicionalne pouzdanosti i kvalitetne usluge, na koju članovi BIHAMK-a u svakom trenutku mogu računati, jedan od glavnih ciljeva BIHAMK-a jeste konstantna inovativnost koja između ostalog obezbjeđuje i nove usluge i brojne benefit "pakete" i koji članovima BIHAMK-a uvijek obezbjeđuju visok kvalitet i trajno povoljne cijene.

 

 

 

 Sve zanimljivosti i novosti u ponudi u BIHAMK SHOP-u biće redovno objavljivane na web stranici BIHAMK-a, kao i putem zvanične BIHAMK fan stranice na Facebooku. Dodatne informacije o BIHAMK Shop-u članovi mogu dobiti pozivom na broj telefona 033/22 22 10 ili putem e-mail adrese shop@bihamk.ba

Datum objave: 10/06/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook