Naslovna > Vijesti > U pripremi novi Outback

Subaru

U pripremi novi Outback

Na sajmu automobila u Čikagu imali smo priliku da vidimo novi Legacy, a ovom „novajliji“ bi se do kraja godine mogao pridružiti i karavan sa nešto većim odstojanjem od tla...

Sedma generacija limuzine Legacy svoju je premijeru imala na aktuelnom sajmu automobila u trećem najvećem gradu SAD. Istu paletu motora bi mogao koristiti i novi Outback, u osnovnom modelu poklopac motora će najvjerovatnije kriti atmosferski četverocilindarski bokser, zapremine 2,5 litara koji razvija 185 konjskih snaga i 240 Nm obrtnog momenta. U ponudi je takođe i 2,4 litarski turbobokser, nešto veće snage, dok bi obe verzije trebale imati pogon na sva četiri točka, a tu je i opcioni CVT automatik.

 


Ovaj karavan bi trebao stići do kraja ove ili početkom naredne godine, a pretpostavlja se da će se naći na Subaru Global Platform mehaničkoj platformi. Ovo će svakako doprinijeti karakterističnoj karavanskoj karoseriji sa nešto većim odstojanjem od tla da dođe do izražaja, dok bi prednji dio automobila mogao posuditi neke dizajnerske poteze sa Legacy modela.

Datum objave: 12/02/2019
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook