Naslovna > Automobili > Renault > Twingo > U znak proslave 30. rođendana modela pokrenuta interaktivnu kampanja

Reinvent Twingo

U znak proslave 30. rođendana modela pokrenuta interaktivnu kampanja

Novom kampanjom marka učvršćuje svoj položaj i postaje prvi proizvođač automobila koji spaja umjetnu i ljudsku inteligenciju kako bi proizveo konceptni automobil...

Renault najnovijom kampanjom poziva javnost da uz pomoć umjetne inteligencije nanovo osmisli legendarni model Twingo. Dostavljene digitalne kreacije zatim će biti upotrijebljene za proizvodnju pravog konceptnog automobila. „Iako je nekad bila rezervirana samo za tehnološku elitu, umjetna inteligencija sada je dostupna svima u samo tri klika. Ta nova pristupačna tehnologija svim ljudima omogućuje da pomaknu granice vlastite mašte. Uključivanjem najšire zajednice u ovaj kreativni proces želimo odati počast legendarnom Twingu. Uz pomoć umjetne i ljudske inteligencije proizvešćemo prvi konceptni automobil koji se temelji na dizajnerskim rješenjima javnosti”, dodao je Arnaud Belloni, direktor marketinga marke Renault na globalnoj razini.

 

 

 


U letu, pod vodom, u svemiru, izrađen od čokolade... Mogućnosti su beskrajne! Od 1. februara do 31. marta 2023. opšta će javnost imati priliku stvoriti, zamisliti i nanovo osmisliti Twingo uz pomoć generativnih alata temeljenih na umjetnoj inteligenciji, kao što su Midjourney, Stable Diffusion i Dall E. Jednostavnim upisivanjem nekoliko ključnih riječi, korisnici će moći iskoristiti ove visokoefikasne i lako pristupačne alate za generisanje slika kako bi stvorili nevjerovatna dizajnerska rješenja. Svoje kreacije zatim će moći dostaviti tako da ih podijele na društvenoj mreži po vlastitom izboru uz navođenje hashtaga: #ReinventTwingo Digitalna tehnologija predstavlja pravu vrijednost u automobilskoj industriji, a Renault se i u tom području na brojne načine dokazuje kao pionir. Vizualne preglede na proizvodnoj liniji tako provodi uz pomoć umjetne inteligencije, čime se omogućuje veća reaktivnost i kvaliteta proizvodnje, olakšava preventivno održavanje te optimizira i nadzire energetska potrošnja.

Datum objave: 30/01/2023
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook