Naslovna > Automobili > Porsche > 911 > Uhvaćen testni model redizajnirane verzije

Porsche 911 Turbo

Uhvaćen testni model redizajnirane verzije

Model trenutne generacije Porsche 911 Turbo pod oznakom 922 došao je 2020. godine, a već se radi na redizajnu srednjeg ciklusa kako pokazuju najnovije špijunske fotografije...

Redizajnirana verzija uslikana je prilikom testiranja u zimskim uslovima i u potpuno crnom odijelu. Na prvi pogled iz veće udaljenosti reklo bi se da nema novina u odnosu na trenutni 922 model, međutim bliža inspekcija pokazuje određene promjene. Najveće uzbuđenje donosi posmatranje naličja automobila, gdje su koncentrisane i najznačajnije stilske novine. Na modelu sa fotografija koji je sav u crnini veliki dijelovi prekriveni su i crnim kamuflažnim trakama, koje ipak u ovom slučaju nisu uspjele da sakriju sve ispod sebe. Bezuspješno je pokušano sakrivanje glomaznih donjih usisnika za vazduh, koji se čine malo veći u odnosu na trenutni model.

 

 

 

 

 

 


Takođe trake nisu uspjele ni da sakriju aktivne ventilacione otvore, koji se pomjeraju u vertikalni raspored. U centru bi se mogle naći modifikacije za ugrađene radarske sisteme, i ostaje još da se vidi na koji način će biti uređen za produkcijsku verziju. Prilikom bočnog i stražnjeg posmatranja ne mogu se uočiti nikakve značajnije izmjene, mada je postavljena velika količina kamuflažne trake, pa neće biti iznenađnja ukoliko dođe do interesantnih novina. Špijunske kamere uspjele su izbliza snimiti i kabinu ovog modela, koja otkriva već postojeći dizajn centalne konzole i multimedijalnog sistema, dok je prostor instrument table prekriven, pa se očekuju modifikacije tog segmenta. Za sada nema nikakvih informacija o mehaničkim postavkama redizajnirane verzije a ni njegovo predstavljanje se ne očekuje prije 2023. godine.

Datum objave: 15/12/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook