Naslovna > Vijesti > Upriličena svečana ceremonija u novm prodajno servisnom centru u Sarajevu

Hyundai

Upriličena svečana ceremonija u novm prodajno servisnom centru u Sarajevu

Svi prisutni imali su priliku da pogledaju i obiđu cjelokupni centar, a poseban naglasak ipak stavljen je na servis koji je jedan od zasigurno najmodernijih i najopremljenijih servisa Hyundai-a u Evropi...

Nakon predstavnika medija koji su prvi imali priliku da posjete novi prodajno servisni centar, Hyundai Auto BH je upriličio i zvaničnu ceremoniju otvaranja za sve svoje prijatelje i ljubitelje ovog brenda.Svi prisutni imali su priliku da pogledaju i obiđu cjelokupni centar, a poseban naglasak ipak stavljen je na servis koji je jedan od zasigurno najmodernijih i najopremljenijih servisa Hyundai-a u Europi.

 

Pored predstavnika Hyundai-a iz regionalnih centara, mnogobrojnih gostiju  koji su došli iz drugih evropskih zemalja, predstavnika medija,  eminetnih ličnosti sa političke i poslovne scene, ovu svečanost učinili su posebnom predstavnici Hyundai Motor Company Europa, gosp. Steve Jung i gosp. Kim. Predstavnici Hyundai-a  također su se obratili gostima i istakli  koliko cijene i poštuju investiciju Hyundai Auto BH u ovim teškim i kriznim vremenima.

 

Istakli su da sa ovim centrom Hyundai Auto BH može stajati rame uz rame sa svakim prodajno servisnim centrom u Evropi,  te da isti pokazuje Hyundai u pravom svjetlu kao Moderni Premium brend što i jeste.  Kao zaključnu riječ gosp. Steve , generalni menadžer za  marketing Hyundai-a  Europa rekao je da Hyundai ne želi da bude najprodavaniji već najcjenjeniji brend, brend koji će u svakom momentu ispuniti i prevazići očekivanja svojih kupaca.

 

Nakon presjecanja vrpce, i obraćanja direktora Hyundai Auto BH Mirze Juzbašića, te drugih eminentnih gostiju, isti su imali priliku da krenu u obilazak cjelokupnog objekta, servisa i svih pratećih sadržaja. Tokom cijele večeri gosti su imali priliku da gledaju virtualnu prezentaciju objekta, pa tako da i oni koji nisu krenuli u obilazak,  sa svog mjesta mogli su vidjeti isi na velikom ekrenu.

Datum objave: 12/04/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook