Naslovna > Automobili > BMW > Serija 3 > Uz predstavljanje nove serije 3 otvoren novi centar

BMW

Uz predstavljanje nove serije 3 otvoren novi centar

Auto centar Tomić d.o.o., generalni zastupnik i uvoznik za BMW i MINI za Bosnu i Hercegovinu, otvorio je u Banja Luci novi regionalni BMW prodajno-servisni centar, na adresi Trive Amelice br. 1.b

Novootvoreni Auto centar Tomić prodajno-servisni centar službeno je započeo s radom u petak, 09.03.2012. godine te tako širom otvorio vrata svim ljubiteljima i poklonicima marke BMW u Banja Luci.

 

Novouređeni centar prostire se na 900 m2 i sastoji se od izložbeno-prodajnog prostora za BMW modele opremljenog prema standardima BMW korporativnog identiteta, suvremeno opremljene servisne radionice i pratećeg sadržaja.BMW centar tvrtke Auto centar Tomić trenutačno zapošljava četiri djelatnika, a u kratkoročnom planu su i nova zapošljavanja.Uz uslugu prodaje i servisiranja BMW vozila te mogućnost nabavke originalnih BMW rezervnih dijelova i opreme, kupci mogu ostvariti i niz savjetodavnih usluga vezanih uz kupnju, financiranje i osiguranje BMW vozila te odabrati proizvode iz BMW Lifestyle i Accessories programa. Na taj način usluga centra je u cijelosti prilagođena potrebama i očekivanjima BMW kupaca i ljubitelja marke BMW.Radno vrijeme Auto centra Tomić je od ponedjeljka do petka od 08:00 – 19:00 sati te subotom od 09:00 – 13:00 sati za prodajne usluge odnosno od ponedjeljka do petka od 08:00 – 16:00 sati  za usluge servisiranja vozila i maloprodaju rezervnih dijelova.


Svečanost otvorenja centra u Banja Luci održana je u petak, 09.03.2012. godine kojom prilikom je brojnim uzvanicima i medijima predstavljen novi BMW serije 3.  Prigodni govor prilikom otvaranja održao je gospodin Krešimir Raspudić, direktor Auto centra Tomić za Bosnu i Hercegovinu. Visoki predstavnik BMW Group gospodin Vincenz Resmann tom je priikom uručio plaketu zahvale predsjedniku Nadzornog odbora Dr.-Ing. Danielu Tomiću čime je centar i službeno proglašen otvorenim.Šesta generacija ovog najprodavanijeg premium automobila u svijetu predstavljena je javnosti u tri osnovne linije: Sport Line, Luxury Line i Modern Line.  Sve ove linije pružaju kupcu poseban doživljaj uz mogućnost stapanja individualnih preferencija s odabirom automobila prema svojim željama i potrebama. Pažljivi izbor opreme koji obuhvaća i vanjske dijelove kao i izbor materijala i boja u unutrašnjosti posebno je definiran za svaki pojedini model.

 

M Sport paket opreme s posebnim vanjskim i unutarnjim značajkama predviđen je za ljeto 2012. godine.Mogućnost izbora između četiri poboljšana, ekonomična i snažna motora – koji svi uključuju BMW TwinPower Turbo tehnologiju – bit će dostupna od trenutka izlaska nove BMW serije 3 na tržište. Kao dodatak dvama optimaliziranim dieselskim motorima i poznatoj 6-clindarskoj benzinskoj jedinici koja je već imala veliki uspjeh, kupci također mogu uživati u izvedbi nove 4-cilindarske varijante turbopunjača u BMW-u 328i. Treba naglasiti i da je novi BMW 335i pravi poklon svim  ljubiteljima 6-cilindričnih motora: BMW TwinPower Turbo redni 6-cilindrični 3-litreni benzinski motor razvija maksimalnu snagu od 225 kW/306 KS i maksimalni okretni moment od 400 Nm pri samo 1200 o/min, te time nadmašuje performanse svoga prethodnika. Istovremeno ima smanjenu potrošnju goriva kao i emisije štetnih tvari.  Kao i do sada, nova serija 3 može se pohvaliti još efikasnijom BMW EfficientDynamics tehnologijom s još većom snagom uz istovremeno smanjenje potrošnje goriva i emisija štetnih tvari. Bezbrojne mogućnosti za primanje i slanje informacije, zabavu i povezivanje donosi BMW ConnectedDrive koji na taj način pruža još više sigurnosti i udobnosti.

Datum objave: 11/03/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook