Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Vaši saveznici za kvalitetniji dan

Vivia Plus

Vaši saveznici za kvalitetniji dan

Slavna porodica Vivia vode od ove sezone bogatija je za tri nova člana, objedinjena pod imenom Vitamin Plus, a najnoviju "ekipu" čini paleta vitaminskih voda - FRESH, STRONG i RELAX...

Vitaminske vode iz linije Vivia Vitamin Plus - Fresh, Strong i Relax– nastale su zbog sve veće potrebe za dodatnim unosom vitamina i minerala,jer brzina savremenog načina života dodatno iscrpljuje ljude. Vivia Vitamin Plus odlikuje dokazani kvalitet prirodne vode Vivia u kombinaciji sa prirodnim aromama, a dnevnu potrebu vitamina i minerala sada je moguće nadomjestiti upravo kroz ova tri osvježavajuća napitka. Vitaminska voda FRESH prepoznatljiva je po ukusu kaktusa i limuna, a namijenjena je onima koji su izloženi pojačanom stresu, ne hrane se pravilno, imaju loše navike spavanja i slično.

 

 

 

 

 


Kako joj i samo ime kaže, ova vitaminska voda u sebi čuva kombinaciju vitamina (C, D, B5 i B6), kojima je osnovna misija da osvježi vaš organizam i osigura prirodnu podršku funkciji imuniteta organizma. FRESH se preporučuje svima, a posebno onima koji vode aktivan život, jer ima blagonaklon uticaj na normalno funkcionisanje imunološkog sistema. Jedna porcija od 500ml sadrži 100% preporučenog dnevnog unosa vitamina C. Vitaminska vodaStrong kombinuje ukuse jagode, limete i mente, a posebno je osmišljenaza one koji imaju aktivan i dinamičan stil života i koji trebaju veće količine energije tokom cijelog dana.  Čini je jedinstvena kombinacija vitamina (C, B6 i B12) i minerala (Zn), a pomoći će vam da obnovite zalihe energije u vašem tijelu kada ih najviše trebate.  STRONG se najviše preporučuje osobama koje se izlažu intenzivnim fizičkim aktivnostima za normalnu funkciju srca, mišića, nervnog sistema i probavnog sistema.  Jedna porcija od 500 ml sadrži 100% preporučenog dnevnog unosa minerala cinka. Vitaminska voda Relax donosi ukuse zove i zelenog čaja, a obradovaće joj se svi oni koji osjećaju umor i iscrpljenost, kao i nedostatak energije. Njeni vitamini (C, B6 i B7) i minerali (Mg) doprinose održavanju normalne funkcije mišićate pospješuju apsorpciju i održavanje normalne funkcije nervnog sistema. RELAX je kreirana kao prirodna podrška za sve ljude izložene naporu i kontinuiranom pritisku, a kroz povećan unos magnezijumazadužena je da smanjiti visok nivo fizičkog i mentalnog stresa na poslu ili kod kuće. Jedna porcija od 500ml sadrži 100% preporučenog dnevnog unosa minerala magnezijuma. Bilo da ste pod stresom, umorni, iscrpljeni ili vam treba više energije, na vama je samo da odaberete omiljeni ukus ili kombinaciju vitamina, a Vivia Vitamin Plus će svakim gutljajem vaš organizam nagraditi prijeko potrebnom dozom vitamina i minerala.

Datum objave: 04/10/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook