Naslovna > Vijesti > Vozila vrhunskih performansi

Chevrolet predstavlja novu liniju automobila

Vozila vrhunskih performansi

Za nadolazeći SEMA događaj, Chevrolet je najavio predstavljanje velikog broja konceptnih automobila...

Iz Chevroleta je najavljeno skoro predstavljanje velikog broja koncpetnih automobila za nadolazeći SEMA događaj. Ono što će ove automobile da odlikuje jesu vrhunske performanse. Prvi na listi automobila koje će Chevrolet predstaviti jeste Performance Sonic RS koncept, koji odllikuje 1.4 litarski motor sa turbo punjačem, unaprijeđeni usisisni sistem za hladan vazduh, kao i sportski izduvni sistem.

 

Za njim dolazi i Ricky Carmichael All – Activitiy Sonic koncpet, koji može da se pohvali raznolikim Chevrolet Performance komponentama, među kojima se nalazi i paket aerodinamičke opreme, unaprijeđena prednja maska, kao i krovni nosači THULE.

 

Sljedeći koji se našao na listi za predstavljanje jeste Personalization Sonic sa Victory Red unutrašnjošću, dodacima koji su hromirani, sportskim oslanjanjem i Borla izduvnim sistemom. Spark EV Tech Performance koncpet nudi i specijane tepihe, unaprijeđene performanse, te odlične aluminijumske točkove.

 

Idući model je Urban Cool Impala, koji je baziran na modelu Impala LTZ, te nudi unapriješenu masku, 20 – inčne točkove, kožne presvlake i BOSE audio sistem. Chevrolet će takođe predstaviti i Malibu LTZ koncpet sa izuzetno zanimljvim eksterijerom i 19 – inčnim točkovima.

 

Posljednji na listi konceptnih automobila koji će Chevrolet predstaviti jeste Personalization Cruze Diesel, koji nudi 3d Carbon paket opreme za karoseriju, ambijentalno osvjetljenje putničke kabine,t e Kicker audio sistem. 

Datum objave: 31/10/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook