Naslovna > Vijesti > VW objavio nove fotografije modela Beetle 2017.

Volkswagen

VW objavio nove fotografije modela Beetle 2017.

VW Beetle sa oznakom modelske godine 2017. službeno će biti predstavljen na Paris Motor Showu. Fotografije su već dostupne.

Iako je već objavljeno da VW Beetle neće imati nasljednika to ne znači da će se još uvijek aktuelni model zapostaviti. U sklopu redizajna velike game modela i Beetle je došao na red.
U principu se radi o manjim kozmetičkim zahvatima koji su postali uobičajeni svakih 3-4 godine. Od njih je važnija ugradnja sigurnosne opreme koja je do sada bila dostupna u novijim i skupljim modelima koncerna VW.

 


Očekivano, poboljšani su i svi paketi opreme. Mlađe kupce, kojima je uostalom Beetle i namijenjen, posebno raduje činjenica o ugradnji 6,3 inčnog displeja osjetljivog na dodir preko kojeg je moguće pristupiti opšte popularnoj aplikaciji MirrorLink. Ona, kao što je poznato, omogućava povezivanje pametnih telefona i prikazivanje cijelog sadržaja. Od posebne je to koristi vozačima koji na telefonu imaju navigaciju a u automobilu nemaju.

 

 

 


Pogonski sklopovi, kako benzinski tako i dizelski, blago su osvježeni u pravcu postizanja što boljih rezultata na polju izduvnih gasova. Ponuda mjenjača ostaje ista – manuelni i DSG.
Kupcima će na raspolaganju biti i nekoliko novih boja karoserije.
Cijene za EU tržište bit će objavljenje u Parizu.

 

 

 

 

Datum objave: 23/08/2016
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook