Naslovna > Automobili > Jeep > Wrangler > Wrangler najbolji terenac po izboru čitalaca

Jeep Wrangler

Wrangler najbolji terenac po izboru čitalaca

Čitaoci specijalizovanog njemačkog časopisa za terenska i 4x4 vozila „Auto Bild allrad“ su ukazali čast modelu Jeep Wrangler četvrtu godinu zaredom. Stručni čitaoci časopisa proglasili su ovaj model najboljim „Terenskim vozilom sa cijenom od 35.000 do 50.000 eura“.

Ovo je prvi put da su čitaoci časopisa „Auto Bild allrad“ izglasali model Wrangler ne samo kao njihovo omiljeno uvozno vozilo, nego kao uopšte najbolje vozilo u svojoj kategoriji, pobijedivši tako sve modele njemačkih proizvođača premijum vozila. Ovaj rezultat potvrđuje privlačnost koju model Wrangler – istinski nasljednik modela Willys-Overland MB, prvog lakog 4x4 vozila na svijetu – i dalje ima među ljubiteljima terenske vožnje i terenskih vozila, kao i vrijednost koju oni pridaju autentičnosti i jedinstvenosti.

 

 

 

„Auto Bild allrad“ anketa se sprovodi na godišnjem nivou, i poziva čitaoce da navedu svoja omiljena vozila raznih svjetskih proizvođača. Ove godine, takmičilo se preko 218 modela u 10 kategorija. Po izboru čitalaca, kruna je otišla modelu Jeep Wrangler, kao najboljem svestranom vozilu i na stazi i van nje.

Datum objave: 22/06/2020
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook