Naslovna > Vijesti > Zanimljivi kocnept IBH

Novo od Seata

Zanimljivi kocnept IBH

Aktuelna Seat linija podrazumijeva najnoviju generaciju VW i Audi modela sa drugačijom oznakom, ali je sigurno da ovaj brend zaslužuje istaknutije modele koji će se razlikovati od ostalih…

Španski proizvođač automobila Seat u vlasništvu je Njemaca, ali to nije pokolebalo Špance da predstave nešto sasvim novo i poptuno drugačije. Aktuelna lijia Seata obuhvata Audi i VW modele sa nešto drugačijom oznakom, ali došlo je vrijeme da se i to promijeni, te da ovaj brend predstavi nove, drugačije i istaknutije modele.

 

Javier Carracedo Siesto, Španski dizajner je nedavno predstavio Seat IBH koncpet, koji je prvi korak ka potpunom dizajniranju kabriolet sportskog dvosjeda. Njega karakterišu trouglasta atraktivna LED svjetla, koja se nalaze na aktuelnim Seat modelima.

 

Međutim, to je jedina sličnost koju će ovaj model da ima sa ostalim Seatovim automobilima. Dizajn ovog koncepta je izuzetno neobičan, pa je sada već sigurno da se mnogima neće dopasti, ali moramo da priznamo da će koncpetni IBH da donese radiklano osvježenje. 

Datum objave: 30/08/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook