Naslovna > Vijesti > Zimska servisna akcija

Peugeot

Zimska servisna akcija

U sklopu zimske akcije koja traje do 11.03.2012. godine, Peugeot u svojim ovlaštenim servisima nudi popust od 15% na ugradnju i dijelove: filteri zraka i goriva, disk pločice i diskovi, set zupčastog remena, svjećice i grijači.

“U ovim hladnim zimskim danima veoma je bitno da vozači dodatno brinu o svojim vozilima. Zbog toga apelujemo na redovno servisiranje a mi ćemo kroz stalne akcije nastaviti obezbjeđivati najbolje uslove za to. Kroz ovu servisnu akciju obezbjedili smo specijalni popust na zamjenu ulja i filtera za ulje do -40% i besplatnu dijagnostiku.

 

Na ugradnju dijelova u ovlaštenim servisima pružamo jednu godinu garancije.”, istakao je Alija Šošević, voditelj postprodaje kompanije Vermont, generalnog uvoznika i distributera Peugeot proizvoda za BiH.Peugeot BiH i dalje redovno objavljuje savjete svojih servisera na internetu kako bi vozačima odgovarao na neka od najčešćih pitanja ali im i sugerisao na šta naročito trebaju obratiti pažnju kako bi životni vijek njihovog vozila bio što duži a svaka vožnja sigurnija. Sve video savjete možete pogledati na Peugeot YouTube kanalu  http://www.youtube.com/user/PeugeotBiH ili na oficijelnoj Peugeot BiH Facebook stranici http://www.facebook.com/peugeotbih.

Datum objave: 20/02/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook