Naslovna > Vijesti > Zvuk proljeća

M:tel FREND

Zvuk proljeća

M:tel je i u martu pripremio odličnu ponudu za sve Frend korisnike. Uz startni paket od 4 KM uživajte uz više od 100. 000 domaćih hitova …

U martovskoj akciji m:tel-a za prepaid korisnike, svi oni koji se odluče za kupovinu FREND startnog paketa po cijeni od 4 KM, na poklon dobijaju besplatno korišćenje m:music servisa do kraja aprila 2015. godine. Uz m:music, sa preko 100.000 domaćih hitova, zabava je zagarantovana. Svoje omiljene pjesme možete ponijeti bilo gdje na svom mobilnom telefonu, tabletu ili računaru i napraviti žurku gdje god to poželite. M:music aplikaciju možete skinuti putem google Play prodavnice ili putem stranice mtel.ba/music.

 

Kupovinom FREND startnog paketa korisnik dobija 2 KM na glavnom računu i 2 KM na bonus računu koje može iskoristiti 30 dana od dana aktivacija. Pored toga kupovinom ovog paketa u martu uz m:music servis možete da pronađete svoje omiljene pjesme, sastavite muzičke liste po svom izboru i pustite da muzika i dobra zabava uvijek budu sa vama. U navedene cijene uračunat je PDV.

 

Više informacija o ovoj i ostalim akcijama m:tel-a potražite na adresi www.mtel.ba, ili pozivom korisničkog servisa besplatnim pozivom na broj 066 10 10 10.

 

m:tel – imate prijatelje!
 

Datum objave: 03/03/2015
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook