Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > 20 vozila za Sarajevo Business Forum

ASA grupacija

20 vozila za Sarajevo Business Forum

ASA grupacija je obezbijedila 20 vozila za predstojeći Sarajevo Business Forum (SBF), međunarodnu investicionu konferenciju koja okuplja veliki broj regionalnih državnika i globalnih investitora.

Gosti trećeg Sarajevo Business Foruma u naš glavni grad počinju dolaziti već danas, a kontigent od 20 vozila ASA grupacije je spreman.Lista gostiju SBF 2012 je veoma impresivna, i istima će na raspolaganju biti luksuzna vozila iz Volkswagen koncerna. Među vozilima se nalaze Audijevi modeli A6, A4 i A3, te luksuzne limuzine iz SEATA i ŠKODE, EXEO i Superb.
Na listi se također nalazi i nezaobilazni Volkswagen Passat i Jetta, te Škoda Octavia i Yeti, vozilo koje je pruža podjednake mogućnosti i ugođaj vožnje kako na terenskoj stazi, tako i u gradskim uslovima vožnje.

 

Posebnu atrakciju ovogodišnjeg SBF čini i novi Volkswagenov model Passat Alltrack, svestrana, terenski sposobna i iznimno prostrana varijanta Passata.Sarajevo Business Forum počinje u srijedu 16.05 i taje do petka,18.05.2012. godine. Dolazak na SBF je najavio veliki broj svjetskih lidera i stranih investitora koji svojim dolaskom pokazuju da su spremni razmotriti isplativost poslovanja u Bosni i Hercegovini, ali i regionu.ASA grupacija podržava SBF od njegovog osnivanja, jer dijeli iste vrijednosti, a tu se prije svega izdvaja posvećenost i doprinos razvoju bh.ekonomije.

 

Datum objave: 15/05/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook