Naslovna > Teme > Lada Niva otišla u Nevesinje

Završena nagradna igra Nestro Petrola

Lada Niva otišla u Nevesinje

Najviše sreće u nagradnoj igri „Ljeto uz Nestro” je imao Zoran Vujadinović, koji je u Nevesinje odvezao najvrijedniju nagradu, Ladu Urban…

Nagradna igra kompanije Nestro Petrol simbolično nazvana „Ljeto uz Nestro“ završena je u petak 25. septembra, u Banja Luci svečanim uručivanje tri najvrijednije nagrade najsrećnijim dobitnicima. Prvu nagradu automobil Lada Urban, u Nevesinje je odvezao Zoran Vujadinović, a ključeve automobila uručio mu je Vladimir Abakumov, generalni direktor Nestro Petrol-a.

 

"Presretan sam, jer sam dobio novu Ladu. Vozač sam po profesiji i do sada sam „poderao“ četiri polovne Lade Nive tako da mi je ova nagrada izuzetno draga. Zahvalio bih se kompaniji Nestro Petrol, ali i svim radnicima na benzinskoj stanici u Nevesinju, koji su mi sugerisali da skupljam račune i šaljem kodove za nagradnu igru", izjavio je nakon primopredaje ključeva Nevesinjac Zoran Vujadinović.

 

Ništa manje srećan i zadovoljan zbog dobijene nagrade nije bio dobitnik skutera Matador, Velemir Samardžija iz Rogatice, koji je ključeve svog novog dvotočkaša dobio od Andrei Sevastianova, zamjenik generalnog direktora Nestro Petrola za komercijalne poslove. "Moram biti iskren pa priznati da nisam vjerovao u nagradnu igru, niti da se učestvovanjem u njoj može nešto dobiti. Za činjenicu da sam dobio ovu nagradu je najzaslužniji moj sin, koji je slao kodove, jer je iskreno želio da dobije ovaj skuter. Zahvaljujući Nestro Petrolu ta želja mu se i ostvarila", zaključio je Velemir Samardžija iz Rogatice.

 

Na primopredaju tri najvrijednije nagrade došao je Dragoljubu Sladojević iz Banja Luke, koji je dobio traktor-kosilicu. Nagradu mu je uručio Drago Đukić, zamjenik generalnog direktora za opšte poslove Nestro Petrola. "Redovan sam kupac goriva na pumpama Nestro Petrola, imam njihovu karticu i učestvovao sam u nagradnoj igri bez ozbiljnih pretenzija na bilo koju nagradu. Sreća mi se osmijehnula i dobio sam veoma praktičnu traktor-kosilicu. Za kraj mogu samo reći hvala Nestro Petrolu na ovoj nagradi", izjavio je Dragoljub Sladojević.

 

Podsjećamo da je u okviru nagradne igre, koja je u periodu od 15. juna do 13. avgusta 2015. godine organizovana na teritoriji čitave Bosne i Hercegovine podijeljeno i 300 Nestro kartica za gorivo u vrijednosti od 20KM. Imena srećnih dobitnika dostupna su na internet stranici www.nestropetrol.com.

Datum objave: 28/09/2015
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook