Naslovna > Automobili > Bentley > Bentayga > Najupečatljiviji SUV brenda ikada

Bentley Bentayga S Black Edition

Najupečatljiviji SUV brenda ikada

Dinamična priroda Bentayge S Black Edition je poboljšana u svakom od režima vožnje elektronskim upravljanjem na svim točkovima...

Bentley Motors je najavio svoj najupečatljiviji SUV do sada, model Bentayga S Black Edition. Automobil kombinuje živopisne boje, crne detalje i pouzdanu tehnologiju šasije, a kupci mogu birati između sedam boja: Mandarin, Signal Yellow, Klein Blue, Pillar Box Red, Ice, Hyper Green i Beluga. Svaka od ovih boja donosi privlačan, ali koherentan dizajn kako spolja tako i iznutra, u kontrastu sa crnim detaljima širom vozila. Na spoljašnjosti, naglasak je na laserskoj traci na Styling Specification paketu ispod prednjeg branika i bočnih pragova, kao i preko vrha zadnjeg spojlera.

 

 

 


Detalji su izuzetno upečatljivi u sjajno crnom izdanju, uključujući podlogu Bentley logotipa i natpise, a tu je i značka Black Edition koja se nalazi na zadnjem D stubu. Za Bentaygu S Black Edition, Bentley-ov dizajnerski tim je kreirao jedinstven raspored boja enterijera, koji donosi savršen kontrast između Beluga kože i jarkih akcentnih boja. Upečatljive akcentne boje sa spoljne strane prenose se u kabinu, uz kontrastne šavove i dijelove kožne obloge u akcentnim bojama. Svako sjedište je sa crnim „S“ amblemom, a tu su i detalji od ugljeničnih vlakana, značka Black Edition i novi Dark Chrome paket. Postoje tri audio sistema koje možete izabrati, počev od Bentley Signature Audio sistema, a Bang & Olufsen podiže kvalitet zvuka na još viši nivo, dok Naim for Bentley sistem predstavlja vrhunski kvalitet zvuka u automobilima.

 


Pod haubom se nalazi 4,0-litarski bi-turbo V8 motor, koji spaja ogromnu snagu sa impresivnom ekonomičnošću potrošnje goriva, prema tvrdnjama fabrike. Najnovija generacija ovog motora razvija 550 KS i 770 Nm obrtnog momenta, sa ubrzanjem od 0 do 100 km/h za 4,5 sekundi i maksimalnom brzinom od 290 km/h. Ove performanse prate domet od 654 km i emisiju CO2 od 296 g/km. Bentayga S Black Edition nudi poboljšane mogućnosti kroz unapređeni SPORT režim u poređenju sa standardnom Bentaygom, a takođe ima sportski izduvni sistem kao standardnu opremu. Takođe je dostupna i hibridna verzija, koja kombinuje 3,0-litarski TFSI V6 benzinski agregat i električni motor-generator od 100 kW. Ovi motori omogućavaju Bentayga S Hybrid Black Edition da ubrza od 0 do 100 km/h za samo 5,3 sekunde, sa maksimalnom brzinom od 254 km/h.

Datum objave: 10/04/2024
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook