Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Novi vizuelni identitet

Nestro petrol

Novi vizuelni identitet

Danas je svečanim puštanjem u rad rebrendirane benzinske stanice NESTRO Borik u Banjaluci, javnosti predstavljen novi vizuelni identitet ovog maloprodajnog lanca benzinskih stanice ...

Čast da presijeku vrpcu i kupcima požele dobrodošlicu u modernizovani prostor maloprodajnog objekta benzinske stanice NESTRO Borik, imali su Slobodan Gavranović gradonačelnik Banjaluke i zamjenik generalnog direktora za komercijalne poslove NESTRO PETROL a.d. Banja Luka Andrej Sevastianov. Uz NESTRO Borik, novi vizuelni identitet je već primijenjen i na benzinsku stanicu Lukavica, Istočno Sarajevo, a u narednom periodu se može očekivati i postepeno uvođenje novih vizuelnih standarda u cijelu maloprodajnu mrežu koja sada broji već 87 stanica.

 

Andrej Sevastianov, zamjenik generalnog direktora za komercijalne poslove NESTRO PETROL a.d. Banja Luka, naglasio je da novi vizuelni identitet predstavlja sljedeći korak ka podizanju nivoa kvaliteta usluga, te najavio i nastavak proširenja mreže koja će do kraja godine obuhvatati 90 objekata. “U uslovima jake konkurencije teško je ali dostižno održati se na liderskoj poziciji. Mi se konstantno mijenjamo i pružamo više jer je naš osnovni cilj da da imamo zadovoljnog kupca. Kvalitet proizvoda i dalje ostaje neupitan, a iza toga stoje dobro poznati domaći proizvođači, Rafinerija nafte Brod i Rafinerija ulja Modriča”. Ove godine Nestro petrol kontinuirano bilježi veći broj klijenata, “Distribucija naftnih derivata kroz našu maloprodajnu mrežu je u kontinuiranom porastu upravo zahvaljujući našim potrošačima koji su nas prepoznali kvalitetom i goriva i usluga koje pružamo”, dodao je Sevastianov.

 

Gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović izrazio je zadovoljstvo što prisustvuje ovom događaju koji organizuje jedna ovako uspješna kopanija kao što je NESTRO PETROL. On je rekao da je Nestro petrol jedinstven na našem tržištu, a da je promocija novog vizuelnog identiteta donijela osvježenje na naše prostore.

Među zvanicama bio je i Goran Račić, predsjednik Područne privredne komore Banja Luka, predstavnici javnog života, kao i poslovni saradnici NESTRO PETROL-a.

Datum objave: 07/08/2015
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook