Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Pouzdan partner na svakom putu

Auto-moto savez Republike Srpske

Pouzdan partner na svakom putu

Učlanjenjem u AMS RS postajete dio sistema podrške, koji vam osim pomoći na putu može pružiti mnoštvo korisnih informacija, ali i omogućava ostvarivanje značajnih ušteda kroz jedinstvenu uslugu „Klub 1285“…

U okviru Auto-moto saveza Republike Srpske danas posluje 49 auto-moto društava, u kojima je zaposleno oko 200 radnika, čiji je primarni zadatak da pruže pomoć i sve neophodne informacije svim učesnicima u saobraćaju, s posebnim naglaskom na članove Saveza. Širom Republike Srpske po regionalnom principu u lokalnim auto-moto društvima stacionirano je 36 „šlep“ vozila, a tu je i 20 specijalno opremljenih servisnih automobila, koja su 24 sata dnevno dostupna za terenske intervencije. Auto-moto savez Republike Srpske svoju usluge pruža na teritoriji Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, ali i zemalja regiona i Evrope.

 

Posebne pogodnosti pružaju se članovima Saveza. U zavisnosti od članskih paketa, koje klijenti Auto-moto saveza izaberu (Osnovni članski paket, paket PLUS, paket EXTRA, paket EVROPA), mogu ostvariti niz povoljnosti: besplatan prevoz vozila i putnika u slučaju saobraćajne nezgode na teritoriji BiH, Srbije, Crne Gore, Hrvatske i kontinentalnog dijela Evrope do mjesta prebivališta, pomoć na putu ukoliko je kvar moguće otkloniti na licu mjesta, prevoz vozila do najbližeg servisa koji je sposoban da pruži uslugu, refundacija troškova hotelskog smještaja zbog popravke vozila oštećenog u saobraćajnoj nezgodi, do 300 eura, popust na prevoz vozila od 20 odsto, besplatna popravka vozila u servisu AMD do jednog norma časa.

 

Podsjećamo da se članstvom u AMS RS automatski postaje i član „Kluba 1285“, u koji je učlanjeno mnoštvo preduzeća iz cijele Bosne i Hercegovine, na čije usluge članovi AMS RS, po osnovu članstva, mogu ostvariti popuste i do 20%. Podsjećamo da se popusti ostvaruju na gorivo, motorna i ostala ulja, maziva, automobilske dijelove, gume, stakla, izduvne sisteme, turbo kompresore, mašinsku obrada dijelova motora, servis, pranje i održavanje, osiguranje vozila i automobilske odgovornost, smještaj, ugostiteljske usluge i ostalo. 

 

Svi koji su zainteresovani za učlanjenje u Auto-moto savez Republike Srpske mogu to učiniti u bilo kojem od 49 Auto-moto društava, koja su ravnomjerno raspoređena na prostoru Republike Srpske. Sve potrebne informacije u vezi sa članstvom, članskim kategorijama i članskim pravima zainteresovani mogu dobiti putem telefona: 1285 ili 051/341-285.

Članski paketi:
1. AMS RS
2. PLUS AMS RS
3. EXTRA AMS RS
4. EVROPA AMS RS

NAČIN UČLANJENJA - U prostorijama lokalnih Auto-moto društava ili u AMS RS, putem pošte poslate na adresu: AMS RS Knjaza Miloša 29b, 78.000 Banjaluka ili putem elektronske pošte na e-mail adresu: nada.jovic@ams-rs.com. Članska karta AMS RS biće dostavjena na kućnu adresu. Za više informacija pozovite broj telefona 1285 ili pošaljite e-mejl na adresu: infoams-rs@teol.net

Kluba 1285.
 

Datum objave: 22/03/2016
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook