Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Srce kuca za Alfa Romeo

Alfa Romeo klub Ugo Stella - Drugi regionalni susret

Srce kuca za Alfa Romeo

U okviru Drugog regionalnog okupljanja ljubitelja u Banjoj Luci su se okupili „alfisti“ iz Italije, Švajcarske, Švedske, Francuske, Bugarske, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije i iz BiH...

Možda nije najbolji, možda nije najslavniji, možda nije najstariji, ali Alfa Romeo je svakako jedan od najvoljenijih proizvođača automobila, koji ima armiju vijernih obožavalaca kako u svijetu, tako i kod nas. Ljubav prema „Alfi“ odavno je prerasla u istinski automobilski hedonizam, koji je po mnogima odavno postao i svojevrsni socijološki fenomen. Šta je to što tako duboko povezuje čovjeka i mašinu, do te mjere da je prvi spreman podrediti mnogo toga u životu, samo da bi mogao posjedovati, voziti i njegovati svoju „Alfu“ pokušali smo otkriti na Drugom regionalnom skupu ljubitelja automobila Alfa Romeo, koji je krajem aprila održan u Banja Luci.

 

Organizator ove po mnogo čemu zanimljive manifestacije, koja je okupila mnogobrojne ljubitelje Alfa Romea sa prostora bivše Jugoslavije, ali i Evrope, bio je banjalučki klub Ugo Stella. Podsjećamo da ovaj klub zvanično okuplja 127 ljubitelja Alfe Romea sa prostora banjolučke regije i šire.

 

"Ovogodišnji susret „alfista“, koji smo organizovali povodom Dana grada Banja Luke, je internacionalnog karaktera, pošto su nam došle naše kolege iz Italije, Švajcarske, Švedske, Francuske, Bugarske, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije i iz cijele BiH", rekao je jedan od organizatora skupa i član Alfa Romeo kluba Ugo Stella Goran Vuković.

 

On je naglasio da je manifestacija sportsko-zabavnog karaktera i podsjetio da je njenim programom obuhvaćeno dvodnevno druženje, koje je započelo zvaničnim okupljanjem na Trgu Krajine, nakon čega su ljubitelji Alfe Romea, svoje druženje nastavili na stazi u Zalužanima, a dan poslije između ostalog i uživali u čarima zavojitih puteva planine Manjače, slapovima Krupe na Vrbasu i u ljepotama kanjona rijeke Vrbas.  

 

Svesrdnu podršku u organizaciji ovog skupa pružili su i brojni sponzori poput preduzeća Marketauto, ovlaštenog prodavca i servisera vozila iz programa brendova Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia i Jeep, koje je u svom prodajno-servisnom objektu u Glamočanima pokraj Banja Luke, ugostilo mnogobrojne „alfiste“. Osim upoznavanja sa potencijalima ovog preduzeća ljubitelji Alfe Romeo, su imali priliku da u svoje redove prime jednog novog člana, koji je usput postao i ponosni vlasnika novog automobila Alfa Romeo Giulietta, koji je kupljen posredstvom preduzeća Marketauto.

 

- Giulietta je za mene trenutno najljepši kompakt u klasi, koji uz to ima odličan dizel agregat i nudi uzoran komfor. To je za mene u ovom trenutku idealna kombinacija zbog čega mislim da sam napravio jako dobar izbor – rekao je Davor Puškar, vlasnik nove Alfa Romeo Giuliette, u okviru svečanosti primopredaje. Osim što je postao vlasnik nove Alfe, Davor Puškar je dobio i člansku kartu Alfa Romeo kluba Ugo Stella.

 

- Veliko mi je zadovoljstvo što sam postao član kluba Ugo Stella. Od članstva očekujem samo dobro druženje, a od automobila da me dobro služi – zaključio je Davor Puškar.

 

Zadovoljstvo nisu  krili ni u preduzeću Marketauto, u kojem su posebno ponosni na činjenicu da su u kratkom periodu uspjeli da ostvare zapažen prodajni rezultat kada je u pitanju prodaja Alfa Romeo automobila.

 

- Čast i zadovoljstvo mi je da su grad Banja Luka i klub Ugo Stella smogli snage da organizuju ovako jednu lijepu manifestaciju, koja je okupila veliki broj vlasnika i ljubitelja Alfa Romeo automobila. Preduzeće Marketauto prvi put učestvuje u jednoj ovakvoj manifestaciji, a već sada smo sigurni da će naša saradnja da se nastavi i u budućnosti, odnosno da će klub Ugo Stella uvijek moći računati na našu podršku – rekao je Slobodan Novaković, direktor preduzeća Marketauto.

 

On je dodao da je rukovodstvu i članovima kluba predložio da kod svakog narednog okupljanja prodajno-servisni centar preduzeće Marketauta bude jedna od obaveznih stanica, jer su tu ljubitelji Alfa Romeo automobila uvijek bili i ostaće rado viđeni gosti. 

Datum objave: 06/05/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook