Naslovna > Automobili > Volvo > XC60 > 90 dana za S90 i XC90 po posebnim uslovima

Volvo

90 dana za S90 i XC90 po posebnim uslovima

Volvo XC90 donosi optimizovanu funkciju vožnje jednom papučicom, koja nudi besprijekorno, elektrifikovano iskustvo u vožnji s manjom potrebom za dodirivanjem papučice kočnice.

Volvo Car Bosna i Hercegovina sačinio je specijalnu ponudu, koja traje 90 dana. U ponudi se nudi mogućnost da odmah vozite novu Volvo seriju 90, po, kako kažu, garantovano najboljoj cijeni i uz ekskluzivne pogodnosti: svaki od bogato opremljenih modela S90 i XC90 na zalihama uključuje 2 godine dodatne garancije što kupovinu čini još prijatnijom.

 

 


Volvo napominje da njihovi blagi hibridi donose glatkoću i električnu snagu u vožnju. Obnavljaju energiju stvorenu kočenjem koja se čuva u bateriji od 48 V. Kada se ova energija koristi, potrošnja goriva i emisije izduvnih gasova se smanjuju. XC90 Recharge napaja pogon plug-in hibrida najnovije generacije. Ovaj dinamični SUV srednje veličine koji pruža veliku izlaznu snagu i duži električni domet, optimizuje potpuno električnu slobodu te dodatno smanjuje emisije izduvnih gasova, a u načinu vožnje Pure electric, XC60 Recharge možete voziti do 79 kilometara bez opasnosti po okolinu.

Datum objave: 31/03/2022
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook