Naslovna > Vijesti > Akcijska ponuda Recharge vozila

Volvo Cars

Akcijska ponuda Recharge vozila

Volvo je jedna od onih kompanija koja je najavila maksimalnu posvećenost potpuno električnim automobilima, te je u skladu sa tim pripremila akcijsku ponudu za Recharge vozila na tržištu Bosne i Hercegovine...

Kada je riječ o klimatskim promjenama, automobilska industrija dio je problema, zato mora postati i dio rješenja. U Volvu odlučno idu u tom smjeru: do 2025. polovina prodaje biće potpuno električna, a do 2030. kompanija iz Švedske proizvodiće samo potpuno električna vozila. Takođe U Volvu kažu da će odgovorno vaditi kobalt za baterije iz e-vozila i povećati upotrebu održivih materijala. Budući da je potpuno električna mobilnost još uvijek na korak od nas, Volvo nudi najbolje iz oba svijeta: napredne plug-in hibride XC40, XC60 i XC90 Recharge, koji uz povezivanje elektromotora i benzinskog motora omogućavaju vožnju bez emisija u načinu rada Pure electric, a u načinu Hybrid osiguravaju veoma ekonomičnu dužu vožnju.

 

 


XC40 Recharge je prvi potpuno električni Volvo sportski terenac, koji kombinacijom zavodljivog SUV dizajna, električnog pogonskog sklopa visokih performansi, velikog dometa i praktičnosti omogućava potpuno održivu vožnju. S moćnom baterijom koju nije potrebno često puniti, XC40 donosi još više potpune slobode - u kojoj budući kupci mogu uživati bez obzira na okoliš. Početna cijena ovog Recharge modela kreće od 76,355 Km. XC60 Recharge sada dolazi sa većom snagom i manjim uticajem na okoliš. Primat Volva na području automobilske sigurnosti utjelovljen je upravo u XC60. Izrađen je od borovog čelika izuzetne čvrstoće i koristi najsavremenije sisteme pomoći kako bi sprječio sve potencijalne opasnosti. U akcijskom paketu obuhvaćen je i XC60 Recharge i to po početnoj cijeni od 107,687 KM.


Najveći SUV iz Volvo game svakako je XC90, koji sa Recharge izdanjem ulijeva sigurnost porodice, štiteći njihovu budućnost. Rafinisana snaga, aristokratska udobnost i dizajn koji imitira savršene obrise prirode. Sve su to odlike superiornog SUV-a XC90 koji je podjednako energičan i opuštajući, jednostavan i pun predivnih detalja. XC90 Recharge dostupan je po početnoj cijeni od 133,145 KM.

Datum objave: 24/03/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook