Naslovna > Automobili > Renault > Megane > Atraktivni Mégane u floti MUP-a KS

Renault

Atraktivni Mégane u floti MUP-a KS

Aktuelni Renault Mégane četvrte generacije našao se u floti Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo. Renault je isporučio mini flotu bogato opremljenih dizelskih Méganea sa ručnim i EDC mjenjačem...

Prostran, udoban i tehnološki obogaćen Mégane donosi novu notu unutar policijskih snaga u Kantonu Sarajevo. Atraktivni hatchback razbija monotoniju unutar policijske flote, a istovremeno uzvraća Renaultovim prepoznatljivim vrijednostima koje omogućavaju obavljanje svakodnevnih aktivnosti i složenijih operativnih zadataka na najvišoj razini.

 

Visokotehnološki kokpit, materijali sa besprijekornom završnom obradom i štedljivi dCi agregati iz Energy generacije osvježenje su u MUP-ovoj floti, ali i na cestama u prepoznatljim bojama policijskih snaga Sarajevskog kantona. Dokazana izdržljivost dizelskih dCi agregata u verzijama sa ručnim i EDC mjenjačem kod novog Méganea osigurava nisku potrošnju goriva u svim uslovima vožnje, minimalnu emisiju CO2 i jednako privlačne performanse na koje se bezuslovno mogu osloniti ekipe na terenu. Uz tvorničku garanciju te niske i istovremeno fiksne troškovi održavanja, Renault kao partner osigurava i zamjenski automobil. Takve standarde Renault gaji prema svim svojim flotnim kupcima.

 

Datum objave: 05/10/2018
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook