Naslovna > Automobili > Volkswagen > Passat > Automobil po mjeri poslovne klase
FOTO GALERIJA (11)

Volkswagen Passat Business

Automobil po mjeri poslovne klase

Kako bi dodatno izašao u suret bh. kupcima Volkswagen je ponudio akcijsku Business verziju Passata sa bogatom opremom i nižim cijenama…

Kompanija Porsche BiH od 29. januara ponudila je bh. kupcima Business paket opreme za model Passat, uz posebne uslove finansiranja u saradnji sa Porsche Leasingom.
- Sa akcijskim modelima Passat kreirali smo nevjerovatnu ponudu koja spaja ne samo posao i užitak, već i ogromnu uštedu. Tako akcijski model u benzinskoj izvedbi 1.4 TSI  92 KW (125 KS) može biti vaš po cijeni od  37.900 KM do registracije, dok je dizelska izvedba 1.6 TDI 88KW (120 KS) dostupna za nevjerovatnih 40.900 KM do registracije – navodi se u Volkswagenovom saopštenju za javnost.

 

 

U njemu se dodaju da su „kupci oduvijek znali prepoznati pametnu investiciju u Volkswagen vozilima. Kroz usluge kupovine automobila našim kupcima uvijek nudimo dodatnu vrijednost“. Cilj kampanje je da se bh. kupcima ponudi što ekonomičnija kupovina automobila, koja spaja posao, užitak i nevjerovatnu cijenu.
„Da je Volkswagen Passat godinama najpoželjnije „biznis“ vozilo potvrđuje podatak da u konkurenciji 32 modela u srednjoj klasi Passat u BiH učestvuje s nedostižnih 40% tržišnog udjela. Vlasnici Passata su ti koji su se uvjerili da put do uspjeha nikada nije bio udobniji i kvalitetniji, a uz to zadovoljava sve kriterijume, bilo poslovne limuzine ili porodičnog vozila. Treba istaći i to da, kao i najpoznatiji Volkswagenov model Golf, Passat takođe zadržava visoku vrijednost i preprodajnu cijenu nakon godina eksploatacije. Iznimno je pouzdan i na polju održavanja i ekonomičan, pa tako primjera radi model s 1.6l TDI motorom bilježi prosječnu potrošnju od svega 4,0 litra na 100 km“, istakao je Ismir Omeragić, brend menadžer Volkswagen putničkih vozila za BiH. Podsjećamo da oprema akcijskog Business paketa između ostalog sadrži: metalik boju, alu felne 16-inča, parking senzore, multifunkcionalni upravlječ, bluetooth telefon, radio „Composotion colour“ sa osam zvučnika, 6,5-inčni na dodir osjetljivi kolor ekran multimedije, trozonski automatski klima uređaj, „Rest Assist“ sistem upozorenja vozača na umor, elektro podesiva i grijana vanjska ogledala. U okviru akcijske ponude kupci Passata Business mogu da ostvare uštedu od 8.400 KM.

 

Lagerska rasprodaja vozila
Porsche Sarajevo je pokrenuo prodajnu akciju pod nazivom „Lagerska rasprodaja vozila“. U okviru akcije svi zainteresovani imaju mogućnost da uz popust do 10.000 KM odmah postanu vlasnici novog vozila. U slučaju finansiranja putem Porsche leasing d.o.o. osim posebnih uslova i manje kamatne stope, kupac dobija i dva besplatna redovna servisa. Broj vozila na akciji je ograničen, a ista se mogu pogledati u prodajnim salonima Porsche Sarajevo na adresi Bulevar Meše Selimović 16 (VW, Audi, Seat) i Trg međunarodnog prijateljstva 24 (Škoda), svakog radnog dana u vremenu od 8.00 do 18 h i subotom do 12 h, uz mogućnost testnih vožnji.
 

Datum objave: 15/02/2018
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook