Naslovna > Automobili > Lamborghini > Urus > Božićno pakovanje na četiri točka

Lamborghini Urus

Božićno pakovanje na četiri točka

Sa novogodišnjim praznicima dolaze i pokloni, među kojima će se možda naći i automobil u razmjeri 1:18, no ipak YouTuber Harrison Woodruff nije se želio zadovoljiti sa tim pa je tako oblijepio svoj pravi Lamborghini Urus sa novogodišnjim papirom…

Za vrijeme praznika najčešće smo okruženi sa porodicom, prijateljima, te sve protiče u prazničnom duhu, a tome svakako doprinose i raznorazni pokloni koje dodjeljujemo jedni drugima. Za ljubitelje automobila, idealan poklon bi bio replika omiljenog automobila u razmjeri 1:18 na primjer. Sličnu stvar je uradio i Harrison Woodruff, koji inače snima za YouTube, samo što je on sam sebi umotao pravi Lamborghini Urus u novogodišnji papir. On je u potpunosti oblijepio svog Urusa u poklon papir sa motivima pingvina, zakačio je vijenac na rešetku, te postavio novogodišnje drvo na krov svog automobila.

 

 


Konkretan razlog za ovaj potez Harrisona Woodruffa nije sasvim jasan, ali s obzirom na hobi kojim se bavi (YouTube) sasvim je sigurno da je na ovaj način želio privući nešto više pažnje odnosno klikova. YouTuber se sa ovako upakovanim Urusom provozao Južnom Kalifornijom, te je na taj način širio malo prazničnog veselja. Woodruff bi trebalo da sebi otpakuje poklon kada nastupi 2021. godina, nakon čega će italijanski SUV da dobije brojne nadogradnje.

Datum objave: 26/12/2020
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook