Naslovna > Automobili > Ford > Mustang > Bullitt od juna u Evropi
FOTO GALERIJA (31)

Ford Mustang Bullitt

Bullitt od juna u Evropi

Na Geneva Motor Show, Ford je potvrdio da će ovaj model supersportskog automobila biti dostupan na evropskom tržištu od juna ove godine.

Ford Mustang Bullit je doživio svoje prvo predstavljanje na Detroit Motor Show u januaru ove godine, tačnije 50 godina nakon premijernog prikazivanja kultnog filma “Bullit” sa Steve McQueenom u glavnoj ulozi. U Ford Mustang Bullit je ugrađena ojačana verzija serijskog Ford V8 agregata zapremine 5.0 litara koji u ovom modelu  isporučuje 464 KS i 526 Nm obrtnog momenta. Izduvni sistem na ovom automobilu je preuzet sa modela Shelby GT350, a Bullit se isporučuje sa crno obojenim aluminijumskim naplatcima od 19 inča. Kupcima je izbor boja karoserije sveden na samo dvije nijanse i to Dark Highland Green i Shadow Black, dok su hromirani detalji na prednjoj rešetki hladnjaka  i obrubima stakala serijski.

 



U unutrašnjosti je postavljen LCD  ekran veličine 12 inča, a Mustang Bullit se uz doplatu može opremiti dodacima poput  podesivih amortizera, navigacije i ozvučenja Ford B&O PLAY sa 12 zvučnika snage 1000 W.

Datum objave: 10/03/2018
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook