Naslovna > Teme > FORD BIH - LAST MINUTE PONUDA

Ford

FORD BIH - LAST MINUTE PONUDA

FORD BIH - LAST MINUTE PONUDA VELIKA PRODAJNA AKCIJA ZA MODELE FOCUS I FIESTA

Sarajevo, 20.02.2017. – Grand Automotive doo, ovlašteni uvoznik i distributer Ford vozila za BiH pripremio je veliku prodajnu akciju u svim svojim salonima, a radi se o akcijskoj prodaji lagerskih vozila Ford Focus i Ford Fiesta. Kvalitetno opremljeni modeli kako u benzinskoj, tako i u dizelskoj varijanti, svojim novim vlasnicima dostupni su odmah uz Fordovu garanciju od 4 godine.

 

Kupovinom vozila sa lagera ostvarujete dugoročnu uštedu, tako da Ford Fiestu Trend 1.25 benzin(82 KS) možete dobiti po cijeni od 18.490 KM, a sa dizelskim motorom 1.5 (75 KS) po cijeni od 21.500 KM. Ford Focus Business 1.0 benzin (100 KS) možete dobiti po cijeni od 25.090 KM, a sa dizelskim motorom 1.5 (95 KS) po cijeni od 28.100 KM. Na spisku opreme su, izmedju ostalog, klima uredjaj, tempomat, CD/MP3, kontrole na volanu, putni računar, ALU felge, svjetla za maglu, parking senzori,...

 

 

 

Trenutno je aktuelna i zimska servisna akcija sa nizom pogodnosti i posebnih popusta u servisu, poput besplatnog pregleda vozila i popustima do 30% na Ford originalne rezervne dijelove.

 

 

 

 

Akcija se odnosi na cijelu prodajnu mrežu u BiH: Remex doo u Tuzli, IDEAL PETROL doo u Banja Luci, AUTO CENTAR doo u Bijeljini i HAMATRIS doo u Mostaru. Za sve dodatne informacije kontaktirajte Vašeg najbližeg Ford Partnera i posjetite našu web stranicu www.ford.ba.

 

Datum objave: 17/02/2017
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook