Naslovna > Automobili > Volkswagen > Golf > Golf Rabbit - Ljubimac s karakterom

Počinje nova Volkswagen kampanja

Golf Rabbit - Ljubimac s karakterom

„Golf Rabbit. Ljubimac s karakterom.“- naziv je nove Volkswagen kampanje. Volkswagen ni ovaj put neće iznevjeriti svoje kupce, jer im nudi uštedu od 6.300 KM pri kupovini novog Golfa 6 sa bogatom opremom.

Hromirani logotip „zeca“, aluminijske felge „Wellington“ - 15“ i zatamnjena zadnja bočna stakla glavni su vanjski znaci po kojima se poznaje izvedba Golf Rabbita. Naime, ova harizmatična oznaka prvenstveno je korištena u Americi kao alternativni naziv za model Golf, a potom se javlja na europskom tržištu kao posebna izvedba opreme sa nešto naglašenijim sportskim detaljima.

 

Da Golf Rabbitne ostavlja želje neostvarenim pobrinuće se još mnoštvo dodatne opreme koja ga krasi: metalik lak; centralno daljinsko zaključavanje; dvozonska automatska klima; CD mp3 uređaj sa 8 zvučnika; prednja svjetla za maglu sa statičkim zakretnim svjetlom; električno podesiva vanjska ogledala sa grijanjem; mali kožni paket; srednji naslon za ruke naprijed sa pretincem; četvero vrata sa električnim podizačima stakala naprijed i nazad;  sportska sjedišta naprijed podesiva po visini, sa podrškom za leđa i džepovima za odlaganje; senzor za kišu; coming - leaving home funkcija; automatsko zatamnjenje unutrašnjeg ogledala; multifunkcionalni putni računar „Plus”; kontrolni pokazatelj stanja guma; srednji naslon za ruke nazad, sa otvorom za skije i aluminijski rezervni točak punih dimenzija.

 

 

„Hronološki gledano, Golf predstavlja najuspješniji model u historiji Volkswagen marke i treći je u poretku najprodavanijih modela u svijetu. Ne treba sumnjati da će pojava Golf Rabbita na našem tržištu, koje je tradicionalno naklonjeno Golfu, osvojiti brojna srca kupaca. Jer u kombinaciji sa 1,6l turbo dizelskim motorom snage 77 kW, Rabbit opremom, i tradicionalnim vrijednostima Golfa poput vrhunskog kvaliteta izrade i najboljeg očuvanja cijene na tržištu rabljenih vozila, Golf predstavlja najpametniji izbor.“ izjavio je Ismir Omeragić, brend menadžer Volkswagen putničkih vozila.

Datum objave: 24/01/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook