Naslovna > Automobili > Maserati > Quattroporte > Italijanski buntovnici sa razlogom
FOTO GALERIJA (16)

Maserati Edizione Ribelle

Italijanski buntovnici sa razlogom

Iako novi sportski model neće ugledati svjetlost dana do sredine, ovu 2020. godinu Maserati je započeo specijalnim serijama postojećih...

 

Početak godine je obilježen specijalnom serijom pod nazivom Edizione Ribelle, limitiranom na ukupno 225 primjeraka – 100 Ghibli S Q4, 100 Levante S i 25 Quattroporte S Q4 u GranSport varijanti.  Navedena tri modela u ovoj seriji će dobiti karoserijsku nijansu pod nazivom Nero Ribelle Mica, zajedno sa hromiranim detaljima eksterijera u Nerissimo crnoj nijansi. Izduvni otvori, rešetka hladnjaka i 20-inčni aluminijumski naplatci su takođe u crnoj nijansi, dok su zadnji prozori zatamnjeni. Ovu ovoj potpuno crnoj boji kontrast daju kočiona kliješta crvene boje. U kabini takođe preovladava crveno-crni kontrast na kožnim presvlakama sjedišta, oblogama od Alkantare i centralnoj konzoli od karbonskih vlakana. Kao standard Ediziine Ribelle serija posjeduje grijani upravljač i prednja i zadnja sjedišta, a dizajn unutrašnjosti zaokružuje oznaka na centralnoj kozoli koja označava ekskluzivnost modela.

 

Novost za 2020-tu godinu predstavlja i nadogradnja standardne opreme u GranSport varijantama tako da će kupcima od sada biti na raspolaganju i „soft close“ sistem na vratima, grijanje upravljača i napredni sigurnosni sistemi asistencije u vožnji. Prema najavama kompanije GT Sport paket bi se mogao naći na limuzinskim modelima Ghibli i Quattroporte, ako i SUV-ju Levante. Navedeni modeli u ovom paketu dobijaju GranSport prednju masku i opcionalne aluminijumske sa kočionim kliještima u plavoj, crnoj ili crvenoj nijansi. U limuzine će biti ubačeni ukrasni detalji u sjajnom „klavirski“ crnom finišu. Serija Edizione Ribelle i novi GT Sport paketi  bi trebali dostupni kupcima do marta ove godine.

Datum objave: 22/01/2020
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook