Naslovna > Automobili > Land Rover > Range Rover Evoque > Kopija tri puta jeftinija

Range Rover Evoque

Kopija tri puta jeftinija

Landwind koneski proizvođač automobila objavio je nekoliko fotografija produkcijske verzije modela X7, kopije Range Rover Evoquea …

Prošle godine je kompanija Landwind u Kini predstavila model X7 koji je kopirani Rang Roverov model Evoque. Zbog ovog su čelnici Land Rovera spominjali i tužbu, ali je na kraju odlučeno da se od toga odustane zbog zastarjelih zakona u Kini koji se tiču zaštite intelektualnog vlasništva.

 

Landwind X7 je odlično opremljen crossover u čijoj unutrašnjosti se nalazi 10,2-inčni ekran osjetljiv na dodir koji je dio infotainment sistema, tu su retrovizori opremljeni grijačima, električna parking kočnica, tempomat, GPS, Bluetooth, kamera za pomoć pri kretanju unazad, klima-uređaj i sistem ulaska u automobil bez ključa.

 

Ovaj crossover pokreće Mitsubishiev četverocilindrični 2,0-litarski benzinski motor s turbo punjačem, koji razvija 190 KS uz 250 Nm obrtnog momenta. Snaga se prenosi na prednje točkove, a opciono je moguće dobiti pogon na sva četiri točka. Kineska kopija Landwind X7 će se u prodaji naći ovog mjeseca, a biće jeftinija  više od tri puta od originalnog modela.

Datum objave: 04/08/2015
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook