Naslovna > Automobili > Citroen > DS5 > Kuća Swarowski uz Divine DS

Citroen DS WORLD

Kuća Swarowski uz Divine DS

DS WORLD u Parizu ugostio je kuću Swarovski uz DIVINE DS, konceptni automobil ukrašen slavnim kristalima. U toj novoj postavi biće predstavljen i nakit Nathalie Colin, umjetničke direktorice marke Swarovski, kao i posljednje kreacije DS otkrivene na Međunarodnom salonu automobila u Ženevi: novi DS 5 i DS 21 Pallas modelna godina 2015. …

Nakon što je prije nekoliko mjeseci ugostio studio Harcourt, pariški DS WORLD osvaja modni teritorij saradnjom s kućom Swarovski. Na ovoj novoj izložbi posjetioci će moći otkriti koncep automobil DIVINE DS obložen slavnim kristalima. Uz to će se predstaviti i kolekcija nakita Proljeće/Ljeto 2015. marke Swarovski. Nadalje, po završetku međunarodnog Salona automobila u Ženevi, DS WORLD u Parizu ekskluzivno će ugostiti posljednje novitete Marke DS, među kojima je Novi DS 5 i DS 21 Pallas, modelna godina 2015.

 

Predstavljen na Pariškom autosalonu 2014., taj konceptni automobil predstavlja DNK Marke i njezinu budućnost. Oblikovan i konstruiran u Parizu, taj manifest stila sjedinjuje profinjenost i tehnologiju. Odlikuje se kompaktnom siluetom s četirima vratima snažnog i uglađenog stila, istaknutog snažnim grafičkim potpisima. Unutrašnjost je posve jedinstvena zahvaljujući odvažnom oblikovanju. DIVINE DS, ostvarenje vrhunske tehnologije, ima laserska svjetla, plohe na stražnjem staklu koje se podižu radi bolje aerodinamičnosti, kameru za vožnju unazad koja omogućuje pogled iza vozila, ‚kokpit’ koji je pravi primjer digitalne tehnologije.

 

DIVINE DS uvodi koncept hiperpersonalizacije koji se odražava u tri zamjenjive vrste obloga, od kojih svaka ima snažnu i jedinstvenu ličnost: „Pariški šik“, „Muževan stil“ i „Fatalni punk“. Tako je „Pariški šik” pozivnica u svijet pariške uglađenosti i elegancije s obradom materijala nadahnutom svijetom visoke mode, dok Fatalni punk” utjelovljuje odvažniji svijet, istodobno mračniji i glamurozniji. Dominira koža, veoma crna, podstavljena i optočena kristalima. Sva ta uređenja unutrašnjosti mogu se otkriti u DS WORLD PARIS.

Datum objave: 25/03/2015
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook