Naslovna > Automobili > Chevrolet > Captiva > Ljetnja kolekcija dodatne opreme za Captivu

Chevrolet

Ljetnja kolekcija dodatne opreme za Captivu

Kako bi kupcima SUV-a Captiva omogućio ugodnije i udobnije putovanje Chevrolet je kreirao raznovrsnu „ljetnju kolekciju“ dodatne opreme...

Kako bi putovanja u ljetnom periodu bila što ugodnija i sigurnija Chevrolet je svim vlasnicima Captive ponudio kolekciju raznovrsnih dodataka, koji su u manje više sličnoj kombinaciji dostupni i uz ostale njegove modele.

 

 

 

„Uživate li u aktivnostima na otvorenom, uz Captivine krovne nosače možete biti sigurni da će vaša oprema stići sigurno na odredište. Lako ih je instalirati i ukloniti, a moguće ih je i zaključati radi zaštite od krađe. Nudimo i razne korisne priključke kao što su nosači za bicikle, nosači za skije, krovne kutije, pa čak i nosač daske za surfanje! Za sve ljubitelje kampovanja, prilikom polaska na put obavezna je kuka za vuču. Vlasnici kamp-prikolica mogu birati između fiksne i odvojive kuke. Obadvije su dizajnirane baš za Captivu, s maksimalnim opterećenjem od 80 kg“ – navodi se u Chevroletovom saopštenju za javnost.

 

 

U njemu se dodaje da su uz Captivu ponuđene i gumene podnice, te namjenska kada za prtljažnik koja omogućava prevoz mokrog i prljavog tereta, ali i sitnih predmeta koje je neophodno osigurati u vožnji. U nizu korisnih dodataka nalazi se i jedan šminkerski detalja, a to su ukrani pragovi koji naglašavaju Captivin off-road karakter.

 

 

 

„S Captivom se nastavlja Chevroletovo nasljeđe inovativnih SUV-ova koji nude veliku vrijednost za novac. Captiva nudi snažne i efikasne motore, mogućnost pogona na svim točkovima, svestranost smještaja do sedam putnika i kvalitetu interijera koja znatno nadilazi svoju cijenu. Privlačnost vozila kao što je Captiva leži u tome što će jednog dana savršeno poslužiti za obavljanje svakodnevnih zadaća poput kupovine, idućeg dana će povesti pola nogometne momčadi na utakmicu, a nakon toga, za vikend, će bez problema odvesti obitelj na off-road izlet na plažu. Upravo ta vrsta svestranosti i stava „sve se može“ najbolje opisuje duh automobila kakav je Captiva i objašnjava zašto se sviđa ne samo porodicama, nego i svima ostalima u potrazi za vozilom koje će im pomoći izvući maksimum od aktivnog stila života“ zaključuje se u saopštenju Chevroleta.
 

Datum objave: 13/07/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook