Naslovna > Automobili > Dacia > Logan > Logan u redovima kompanije „Moj taksi“

Dacia

Logan u redovima kompanije „Moj taksi“

Dacia Logan prepoznat je kao robusna i cjenovno privlačna trovolumenska limuzina, koji je jako brzo dobio i etiketu pouzdanosti, te time stekao adute s kojima je postao miljenik tržišta u tranziciji...

Logan se od prve generacije često nalazi u taxi flotama širom svijeta, a ovaj put GUMA M isporučila je novi kontigent od jedanaest Dacia Logana mostarskoj kompaniji Moj Taxi. Dacia Logan je od lansiranja 2004. godine prepoznat kao robusna i cjenovno privlačna trovolumenska limuzina, koji je jako brzo dobio i etiketu pouzdanosti, te time stekao adute s kojima je postao miljenik tržišta u tranziciji. Dolaskom druge generacije, a posebno njene osvježene i modernije verzije „Faza 2“, s kojom su došle i savremene tehnologije, Logan je kompletirao listu neophodnih atributa koji su pomogli u osvajanju tržišta. Ovakve adute nisu samo prepoznali porodični kupci, već i prevozničke kompanije koje konstatno ulažu u razvoj i poboljšanje usluga.

 

 

Nije prvi put da taxi kompanije svoje povjerenje daju Daciji Logan. Ovoga puta GUMA M je isporučila flotu od 11 modela Logan Faza 2 mostarskoj kompaniji Moj Taxi, koja će obogatiti već postojeću flotu prepoznatljivih taxi vozila na mostarskim ulicama. Loganov dokazani komfor, izuzetno štedljivi agregati i izdašni prtljažnik lako će olakšati obavljanje svakodnevnih zadataka, pogotovo u vrijeme godišnjih odmora i sve većeg broja turista na području Hercegovine. Logan je projektovan za potpunu kontrolu troškova i korištenje pogodnosti u eksplotacionom procesu što će uticati na ekonomično i efikasno upravljanje flotom, te omogućiti pružanje kvalitetnije usluge.

 

Datum objave: 30/05/2018
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook