Naslovna > Vijesti > Lumma Design osmislio opremu

Nova generacija Range Rovera

Lumma Design osmislio opremu

Najnovija generacija Range Rovera osjetila vještine Lumma Design na svojoj koži jer je upravo ns njoj demonstrirao svoje ideje …

Tuner Lumma Design osmislio je paket opreme CLR R GT Evo koji donosi novi body kit, koji uključuje prednji branik sa otvorima za hlađenje i centralnim spojlerom, kao i dvostruka LED dnevna svjetla. Na poklopcu motora su ventilacijski otvori od karbonskih vlakana, a bočno dominiraju širi blatobrani, takođe sa ventilacijskim otvorima. Kadnju stranu ukrašava krovni spojler, kao i difuzor. Ugrađene su i tri izduvne cijevi promjera 100 mm, koje su centralno postavljene. Range Rover je dobio i masivne 22-inčne točkove od legura sa Vredestein gumama dimenzija 305/35 R22.

 

Fotografije unutrašnjosti nisu objavljene, ali prema njihovim tvrdnjama postavljene su aluminijske papučice sa gumenim dijelovima koji sprečavaju klizanje. Cijela unutrašnjost je standardno presvučena kožom, s tim što sada imaju i kožne patosnice. Automobil je opremljen i vrhunskom tehnologijom za zabavu i poslovne potrebe.

 

Datum objave: 26/12/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook