Naslovna > Teme > Mercedes-AMG slavi 50 godina postojanja

Mercedes-Benz

Mercedes-AMG slavi 50 godina postojanja

U sklopu proslave 50 godina postojanja AMG-a Mercedes će ove godine u prodaju pustiti nekoliko modela u ograničenim serijama.

U pripremi je model GT C Roadster Edition 50 čija je planirana proizvodnja 500 jedinica. Kupcima će se ponuditi u dvije verzije: Designo Graphite Magno i Designo Cashmere White Magno. U odnosu na standardne verzije imat će niz stilskih specifičnih detalja koji prave dovoljan odmak serisjkih modela.

 


Drugi u nizu je Mercedes-AMG C63 S. Paket je označen kao Ocean Blue Edition i bit će proizveden u 150 komada. Kao pogonski motor dolazi 4.0 litreni V8. Vizuelna razlika u odnosu na običnu verziju dolazi u vidu agresivnije oblikovanih odbojnika, drugačijeg zadnjeg difuzora...I ovaj će se model nuditi sa dva paketa: DEsigno Cashmere White  Magno i Designo Selenite Grey Magno. Posljednji u nizu je Mercedes-AMG C43 4Matic Coupe koji će se nuditi i u Cabriolet verziji označenoj kao Night Edition. Neki od modela bit će dostupni od 6. marta dok će kupci na GT C Roadster Edition 50 trebati biti strpljivi do jula mjeseca ove godine.


 

Datum objave: 22/02/2017
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook